Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2013. 10:04h.

Losantos veu "neonazisme" a la Generalitat

"El dubte és si desembocarà en assassinats selectius, segrestos a l'estil Eichmann i judicis a les txeques de TV3"

Losantos veu "neonazisme" a la Generalitat

Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu

El periodista Federico Jiménez Losantos veu "neonazisme" a la Generalitat de Catalunya. Segons denuncia en el seu espai Las cuatro esquinas d'El Mundo, "la Generalitat gastarà els seus diners en una tasca sense precedents: fer una llista, amb noms i cognoms, d'enemics de Catalunya en els mitjans de comunicació espanyols".

"Dels enemics de Catalunya a Catalunya -la part de la població que no combrega amb el separatisme- no hi haurà llista perquè ja els han escombrat dels seus mitjans", afegeix.

Losantos exposa que "el dubte és si aquest neonazisme desembocarà en assassinats selectius, segrestos a l'estic Eichmann i judicis a les txeques de TV3 o si el servil Govern de Rajoy prestarà els matons d'Interior per apallissar els que a Madrit, capital de l'Estranger, molestin Mas. A aquest pas, la Generalitat pot estalviar-se la seva Llista de Himmler. Només cal el Cens".

Finalment, el periodista considera que la imatge de sobiranisme ha quedat "malmesa després de contemplar l'espectacle de TV3 amb nens de 9 a 14 anys proclamant la seva ignorància històrica i el seu odi a Espanya en la Encadenadiada".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#43 Moles, Les Ardennes, 22/09/2013 - 12:39

i els espanyols no es senten agredits per aquest individu? Fa que pensar oi?

#42 Bep Pou, Tivissa , 21/09/2013 - 23:05

Seria paradoxal que els neonazis fessin "segrestos a l'estil Eichmann": Eichmann, com tothom sap, era un nazi amagat a Argentina que fou segrestat pels israelians i jutjat i executat a Israel per ser un dels màxims responsables de la "Solució Final". Un lapsus revelador.

#41 Rafel Climent i Brossa, Rubí (Nació Catalana), 21/09/2013 - 23:00

Vaja un pobre desgraciat !!!, Si ho diu aquest ignorant desgraciat, ens fa un bé, ja que tothom el coneix com a un pobre home !!!

#40 lomacot de la figa, LaFontDeLesBagasses, 21/09/2013 - 20:16

El milhomes aquest cada vegada que hi ha canvi de temps es posa més de mala baba, pq li fa mal cap avall. Vomita odi i bilis fins q un dia s'ofegui com el seu amic antonio herrero q va provocar una gran matança de peixos en treure el q duia dins seu. Te un posat fastigos amb cara de duque de feria.

#39 Trebucat, BCN, 21/09/2013 - 18:37

Aquest home, ha trebucat completament. No crec que tingui cap possibilitat de raonar amb serenitat. Faria bé de vigilar el seu fetge i no donar-li disgusts.