Publicitat
Comunicació · 16 de Juny de 2017. 11:42h.

L'SPC acusa Brauli Duart de fitxar una amiga per a la corresponsalia de València

El sindicat denuncia "nepotisme" a la Corpo

L'SPC acusa Brauli Duart de fitxar una amiga per a la corresponsalia de València

Brauli Duart, en una imatge d'arxiu

El Sindicat de Periodistes de Catalunya ha acusat el conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, de fitxar una amiga per la corresponsalia de València. El col·lectiu denuncia en un comunicat la "contractació (temporal) directa a càrrec del Brauli Duart d'una delegada 'd'estiu' per a València".

"No sense dificultats -exposa-, que ens consten, finalment es va fer el procés de 'mobilitat geogràfica' que va concloure amb la tria de la companya de Catalunya Ràdio. Però aquest cap de setmana el diari "Levante" ens informa que "TV3" -és a dir, el Duart, i/o també el Sanchis- ha decidit la contractació 'temporal', pels mesos d'estiu, d'una periodista amiga personal de l'expresident de la CCMA, que només podrà fer feina efectiva el juliol, perquè l'equip restant fa vacances a l'agost".

El sindicat afegeix que "el més descarat és com s'ha amagat la maniobra al Comitè d'empresa, vulnerant les previsions del Conveni i fins i tot la proposta de RR.HH. de procedir a una reglamentació de la contractació temporal que ha presentat al Comitè". "A hores d'ara, Recursos Humans encara no ha respost a les queixes del Comitè, i des d'avui l'amiga personal de Duart ja és a la delegació de València. Això només té un nom: nepotisme", remarca.

L'SPC també apunta que "des de la marxa de l'Empar Marco, a qui la Corporació (és a dir, el Duart) van negar l'excedència forçosa, i per tant la reserva del lloc de treball, contràriament a la tradició habitual a la casa, la delegació al País Valencià -a la qual Recursos Humans s'entesta des de fa un temps a anomenar-la corresponsalia- ha estat sota mínims i gairebé desactivada".

Finalment, expliquen que "mentre el comitè d'empresa reclamava que es procedís a la substitució de l'Empar, la direcció deia que estava estudiant diverses fórmules, i semblava que l'hi preocupés poc que es perdés un bon seguiment de la realitat valenciana".

2 Comentaris

Publicitat
#3 pepe.----, andorra, 16/06/2017 - 13:02

si se quejan es pq o pretendian enchufar a uno de los del sindicato y esta se ha quedado con el puesto, o es q le estan buscando la vuelta por otra razon, pq estas cosas pasan en todas las administraciones, los sindicatos son parte de la administracion si viven de ella, y nadie de los sindicatos esos protesta nunca.

#2 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 16/06/2017 - 12:35

I on es la noticia ?