Publicitat
Comunicació · 8 de Març de 2012. 09:46h.

Luis Racionero: "anem cap a la independència"

"Al final resultarà que Catalunya sí que és un país ocupat per jacobins"

Luis Racionero: "anem cap a la independència"

Luis Racionero

El periodista i escriptor Luis Racionero, en un article a Mundo Deportivo, afirma que "els àrbitres tenen consignes d'afavorir el Madrid i perjudicar el Barça. La barra centralista madrilenya és tal que, a les denúncies, en lloc de corregir s'envien a un energumen madridista i madrileny a treure de polleguera el Camp Nou".

"Aquest gripau despòtic anomenat Sánchez Arminio -i li dic gripau pel seu afany de ficar-se en bassals com el de Piqué, no perquè hagi vist la seva foto- té el desvergonyiment d'atacar a Piqué pel mateix que va ignorar de Mourinho i Casillas", critica .

"Al final resultarà que Catalunya sí que és un país ocupat per uns jacobins que es molesten quan la colònia guanya la capital. Així anem molt malament. Anem a l'independentisme, gràcies a tipus com Sánchez Arminio i Florentino, és clar", afegeix.

"Ningú no arriba a àrbitre a Espanya sense acreditar el seu pur madridisme. És un atropellament i això només s'arregla fent fora Sánchez Arminio per mitjà d'una intervenció del govern. Senyor Wert, li ha tocat el 'marró'", conclou.

Luis Racionero i Grau (La Seu d'Urgell 1940) va ser director de la Biblioteca Nacional d'Espanya i del Col·legi d'Espanya a París. Ha col·laborat amb diaris i revistes com El País, La Vanguardia, Ajoblanco, o (en l'actualitat) esportius com Mundo Deportivo. Ha escrit tant en català com en castellà.

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#36 Tirant, Bcn, 24/11/2018 - 11:37

Sembla mentida que una persona amb certa cultura (va arribar a ser director de la Biblioteca Nacional, a Madrid) pugui arribar a deixar anar tantes ximpleries. Està ja "chocheando", sens dubte.

#35 Chris, Lleida, 16/10/2018 - 23:41

Aquest senyor parla igual que Roncero quan li van bé les coses al seu "némesis"

#34 carracuca, barcelona ESPAÑA, 09/03/2012 - 19:46

iros cuanto antes y dejarnos tranquilos a los demás, donde mejor os acogerán es en Qatar, ese pais tan "democrático" al que os vendéis por una morterada y por hacerle propaganda, en el que se respetan los derechos humanos y no obligan a las mujeres a llevar burka. ¡¡¡Anda ya y que os den...!!!

#33 Oriol2, BCN, 09/03/2012 - 10:58

Aquest no era del PP? Si oportunistes com el Racionero comencen a fer-se independentistes, potser sí que s'està movent alguna cosa.

#32 Saprissa, Sants, 09/03/2012 - 06:57

mare deú senyor,quin senyor!