Publicitat

Saül Gordillo desvia ael director de publicitat de Catalunya Ràdio la responsabilitat d'emetre l'anunci de l'1-O

L'últim covard

Saül Gordillo, amb el seu advocat, a l'entrada de la Ciutat de la Justícia

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha responsabilitzat el director de màrqueting i de publicitat de la ràdio pública la decisió d'emetre l'anunci institucional del referèndum. El seu advocat, Carles Monguilod, argumenta que el director de continguts “no té competències” per “emetre la publicitat ni per ordenar emetre-la o deixar d'emetre-la”.

Gordillo va declarar aquest divendres al jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona acusat d'un delicte de desobediència per emetre la publicitat de l'1-O, però la seva defensa al·lega que “tot el que fa referència a publicitat, sigui privada o institucional no està dins de les competències del director de continguts”.

També va explicar que “en l'organigrama apareix un altre director d'un altre departament que seria el competent per temes de publicitat”, alhora que assenyalava com un fet “transcendent” que no hagi estat citat a declarar.

L'advocat de Gordillo sol·licitarà el sobreseïment de la causa perquè “tot el que fa referència a la publicitat de l'1-O no era de la seva competència”, sinó del director de publicitat i màrqueting de la ràdio catalana pública.

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Canatenc, Canet de Mar, 03/03/2019 - 16:50

I tant que es un valent! I un aprofitat i un caragurada i un penques i un poca vergonya.. Tot això presumptament no fos cas..
Un presempte vividor a costes d'ERC

#6 Joan, BCN, 03/03/2019 - 06:29

https://www.eltriangle.eu/ca/actualitat/media/la-nefasta-gestio-de-marti-patxot-provoca-un-forat-a-la-corpo_101610_102.html

#5 JC, Barcelona, 02/03/2019 - 23:11

Estos son muy valientes de boquilla, pero a la hora de la verdad, delante del juez, es un "cómetelo tú, cómetelo tú". Lo único que les interesa de verdad es la pasta. Pero como la escuela de Pujol y los medios se dedican a fabricar zombis fanáticos con estelada, seguirán votando a los mismos.

#4 Lo tortosí, Tortosa, 02/03/2019 - 20:52

Saul Gordillo lo caquetón de Peret de Poca Temó tortosí que quant tronava s'amagava baix lo llit. Quin desastre este especimen de catalans com Gordillo i companyia que denigren la dignitat del nostre estimat pais amb los seus desproposits infantils.

#3 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 02/03/2019 - 18:58

Per anar coordinats adequadament, cal pensar que Sanchis, de TV3, tambè fugirà d'estudi i cercarà un cap de turc. Vaja uns impresentables tenim als mitjans pùblics de la CCMA! Però ja sembla un costum. Artur Mas ja va dir en seu judicial, que el
9-N era responsabilitat dels voluntaris....