Comunicació · 19 de Febrer de 2021. 12:09h.

L'únic que defensa els Mossos a TV3

Roger Montañola: "gràcies a Déu que existeix una policia democràtica que defensa els drets"

L'exdiputat d'Unió i exportaveu adjunt de CiU, Roger Montañola, ha defensat en el programa Tot es mou de TV3 les actuacions dels Mossos d'Esquadra durant els aldarulls que hi ha hagut després de l'empresonament de Pablo Hasel. "Felicito la policia dels Mossos d'Esquadra per defensar els ciutadans que creiem que això no és la forma d'anar per la vida", ha manifestat.

"Ja que estem avaluant aquestes bales de foam i tot això. Podem posar a valorar quan de mal pot fer una botella al coll d'un policia?", ha demanat Montañola i ha explicat que "vaig veure com tombaven un contenidor davant meu, trencaven les ampolles i les tiraven". "Això qui ho avalua?, va recte, va a l'ull o va a la panxa? No, aquestes no passa res", ha criticat.

També ha criticat que "la diversió o la forma de protestar d'aquesta gent és rebentar el negoci" de "molta gent que prou està patint amb ERTOS, que està esgotada econòmicament". "A mi, m'ho han d'explicar", ha sentenciat.

Finalment, Roger Montañola ha dit en aquest sentit que "gràcies a Déu que existeix una policia democràtica que defensa els drets, la llibertat i la seguretat dels ciutadans" perquè, segons ha apuntat, "hi ha una sèrie de gent que la seva diversió o la seva vida consisteix en liar-la parda". "A aquesta gent se l'ha de combatre", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 19/02/2021 - 19:35

Sí, hombre sí, anda, vete a la Meridiana y nos cuentas cómo la policía del régimen, esa que dices que es tan democrática, se ríe de los ciudadanos protegiendo cada tarde unos fachas de manual que les da por coartar las libertades de los demás cortando una vía pública

#12 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/02/2021 - 18:28

Es sensato que se deba defender al trabajo de los mossos ante tal acto de libertinaje violento. Los simpatizantes de estas reyertas se salen de la tangente para justificar la violencia del bando de los manifestantes.Inconcebible,a no ser que seas el Govern,que estos viven en Matrix a la par de sus votantes.

#11 Patumeiro, Sant Patumet, 19/02/2021 - 17:50

Pues por las noticias del 3/34, ya estan hablando de desmantelar los antidisturbios y crear una nueva policia (sera una policia politica al servicio de los antisistema supongo...). Estamos ante un nuevo 36.

#10 Nyerro, Més enllá, 19/02/2021 - 17:16

Però de veritat algú espera res de bó de TV3?. El día que hi hagi alguna desgràcia grossa s'els hi haurá de dir que en son directament responsables. Com es pot defensar a aquesta colla de descerebrats que es dedican a destrossar el pais, mentre es critica despiatadament als que ens defensen?

#9 Tabarnés puro, Barcino, 19/02/2021 - 15:04

Bien dicho, Montañola. En este país de sub normales hay que recordar hasta las cosas más básicas.