Publicitat
Comunicació · 20 d'Agost de 2015. 08:51h.

"M'agradaria que el 28S ens despertéssim en una Catalunya independent"

La periodista Karmele Marchante denuncia "insults" de premsa "espanyolista"

"M'agradaria que el 28S ens despertéssim en una Catalunya independent"

Karmele Marchante, en una foto d'arxiu

La periodista Karmele Marchante ha afirmat que "m'agradaria que el 28 de setembre ens despertéssim en una Catalunya independent" per "formar un país nou, jove i ple de possibilitats no només per la gent que està, sinó també per a la que vulgui estar".

La tertuliana del programa 'Sálvame' de Telecinco reconeix en una entrevista en un suplement d'El País que "sé que és una idea molt romàntica sobre un tema polític molt controvertit, però tinc dret a tenir la meva pròpia utopia".

"Des de fa uns deu anys -explica- vaig començar a pensar amb idees independentistes i a estudiarme els temes i a debatre'ls" i assenyala que "quan va brollar el sentiment als carrers, em van demanar que m'impliqués i em vaig implicar, com faig amb tot".

Marchante denuncia "insults" de gent que no sabia que era independentista. "Insults -diu- de gent que desconeixia aquesta faceta meva i insults també en els mitjans de comunicació per part de gent que hauria de ser companya meva" i afegeix que "l'altre dia a la COPE em van dir de tot. I a La Razón i en tots aquests mitjans espanyolistes".

Finalment, fa referència al vídeo de la plataforma Ara és l'Hora i admet que "de l'únic que em penedeixo d'aquest vídeo és que no vaig tenir temps de parlar de dos temes que a mi m'interessen molt, que són la violència de gènere i la prostitució".

"En una nació catalana nova, jove i diferent no hi ha d'haver violència de gènere. Tampoc ha d'existir la prostitució, de manera que apel·lo a una llei com la sueca, que l'ha eradicat en aquest país", conclou.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#61 pilar Méndez , Madrid, 25/08/2015 - 18:38

Si ello conllevara que esa señora no apareciera en ninguna TV, hay que negociar

#60 José luis, Murcia, 23/08/2015 - 15:35

Digo que esta mujer la verdad se entera poco de las cosas esta jugando a caballo perdedor y en cuanto a lo de Suecia la prostitución sigue existiendo que no se coma la escoba.

#59 Juan Francisco , Huesca, 22/08/2015 - 11:46

Para muchos españoles también sería un sueño despertar y ver que esta señora ha desaparecido de escena. Por razones de índole estética e intelectual, mayormente.

#58 Carlos Gomez, Bcn, 21/08/2015 - 18:56

Doncs entre el Sala i Martin, la Empar Moliner i aquest dona, estem ampanyats amb la TV3 que ens espera a Itaca.

#57 Tomas Hernandez, Santander, 21/08/2015 - 14:18

Pues para ser y proclamarse independentista, bien que se arrima a los programas de television que son de tirada nacional, si tan independentista es ¿porque no se dedica unica y exclusivamente a programas en Cataluña?, independentista de cara a la galeria en cataluña y nacionalista para el sueldo