Publicitat

Sergi Pàmies denuncia "juego trilero barato" a la CCMA

"Mal rollo" a TV3

Una imatge de l'article de Pàmies a 'La Vanguardia'

L'escriptor i periodista Sergi Pàmies ha denunciat que TV3 no hagi informat del lideratge de RAC1 després de les dades de l'Estudi General de Mitjans (EGM). "El Telenotícies Migdia de dijous (TV3) va subratllar legítimament el lideratge del projecte programa El matí de Catalunya Ràdio, de Manel Fuentes, però, utilitzant el vell truc totalitari d'obviar de la foto a què molesta, silenciar una dada informació mativament rellevant: que RAC1 és l'emissora líder en gairebé totes les franges horàries".

"La interpretació corporativista de la realitat és un gènere en si mateix però el desagradable d'tes pràctiques és que atien el mal rotllo", ha afegit, en un article a La Vanguardia. Pàmies també ha indicat que "en lloc d'utilitzar aquest joc de trilero barat, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals faria bé en revisar la seva línia d'actuació dels últims anys. Preguntar per què ha sembrat el desànim entre molts dels seus professionals, fins a quin punt s'ha sotmès a les inèrcies de comitès que s'arroguen la veritat periodística (emparats per l'anonimat assembleari), admetre que el nomenament de Montserrat Minobis al capdavant de Catalunya Ràdio va ser una maragallada (que va contribuir, indirectament, al rellançament de RAC1) i, sobretot, aclarir en quina mesura la seva elefantiásicaestructura d'oficials i suboficials és sostenible".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Albert, Sabadell, 06/12/2010 - 20:55

Aquest Pàmies ara baixa de l'hort i es posa a denunciar una cosa que ve fent el mitjà on treballa fa anys però en sentit invers... Encara és l'hora que vegi a la Vanguardia el titular de que "El matí..." és el programa més escoltat de Catalunya.

#10 Paradox, Lleida, 05/12/2010 - 23:23

M'importa un PET el que diguin a TV3 -LA SEVA- jo seguire escoltant RAC1, sobre tot El Mon a RAC1 I LA COMPETENCIA. Aiiiiiii Sergi Pamies, no en facis massa cas perque los celos fan fer coses molt dolentes, obscenes diria jo. Au a treballar que sou millors que ells, llons com cou això.

#9 Bernat, BCN, 05/12/2010 - 14:40

Ànim Sergi, una altra garrotada a TV3 i Catalunya Ràdio i aviat et donaran un programa perquè callis, que aquesta és la forma de comprar els crítics.

#8 Joan, Barcelona, 05/12/2010 - 11:28

Pàmies, que es nota qui et paga! Aquest joc triler fa anys que el fa La Vanguardia, que ha silenciat sempre que Catalunya Ràdio ha anat per davant. És clar, és "política d'empresa" d'un mitjà privat i "lliure". Quant de ressentiment, que et ve de quan eres a Catalunya Ràdio, Sergi!

#7 pep, manresa, 05/12/2010 - 01:32

M'en vaig a veure la segona part del 5-0, que l'estan passant per BARÇA-TV
Fes-te fotre, Pere