Publicitat
Comunicació · 10 de Novembre de 2011. 11:34h.

Mal rotllo de Duran a TV3

El candidat de CiU es mostra molest amb les preguntes d'Ariadna Oltra

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on s'ha mostrat molest amb diferents preguntes de l'entrevistadora, Ariadna Oltra, a la que li ha arribat a etzibar un "senyora!" després d'una pregunta sobre la reforma laboral.

Quan li han preguntat per la indepèndencia, Duran ha contestat que "el dia 20 no està en joc" i ha instat a la periodista a "ser seriosos, els que preguntem i els que responem". Oltra li ha recordat els crits d'independència en un acte de la JNC dies enrere. "I què vol dir això? que m'està dient?, ha replicat Duran.

Pel que fa a la transició nacional del president de la Generalitat, Artur Mas, Duran ha demanat a la periodista que "no busqui contradiccions entre Mas i jo que no hi són". "Li agradaria que hi fossin? Doncs no hi són. Tranquil·la", ha sentenciat.

Oltra també s'ha interessat sobre la "reforma laboral que vol fer el PP". "No és que vulgui fer-la el PP, a veure si prenem consciència, és que Espanya necessita una reforma laboral", ha replicat el candidat de CiU. "Per tant hi votaran a favor?", ha insistit la periodista, davant del que Duran li ha respòs "no sé quina plantejaran, senyora!".

També s'ha tocat la polèmica sobre els homosexuals, que el candidat de CiU ha negat. "On és la meva polèmica sobre els homosexuals?", li ha preguntat a Oltra. Quan la periodista li ha recordat que les declaracions "van ser criticades des del seu partit", Duran ha assenyalat que "des del meu partit, no". "Això és una tergiversació perquè jo parlava sobre homosexuals i d'heterosexuals", ha aclarit.

"Què ha fet vostè perquè tothom pensi que vol ser ministre?", ha preguntat Oltra. Duran, en aquest cas ha culpat la premsa i li ha fet veure a la periodista que "jo de vostès em cansaria de preguntar-ho. Jo com a periodista, aquesta pregunta no la faria, perquè l'han fet tantes vegades…".

En aquest cas també ha rebut el 'Polònia'. "Vostès tenen un programa que es diu Polònia que es passen cada dia dient que el Duran vol ser ministre. Per tant la gent al final es pensa que vull ser ministre i no vull ser-ho", ha dit.

En un altre moment, Duran ha retret a Oltra que "deixi'm acabar l'explicació, perquè si em pregunta una cosa no puc acabar l'altra". També li ha preguntat si "vostè es pensa que el govern socialista no ha retallat?".

Finalment, a Duran també li ha molestat que li preguntessin si, en cas d'una majoria absoluta del PP, "quina garantia hi haurà que els diputats de CiU no siguin maniquís". "Vostè confon el concepte maniquís", ha replicat, a més de sentenciar que "no han estat mai maniquís, no pateixi que no ho hem estat mai".

Duran, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#56 calvin, 56, 23/11/2011 - 17:39

Només s'ha de veure com ha tractat als altres candidats, s'ha de fer fora tota la cúpula de Tv3 i Catalunya radio Ciu està dormint amb el seu enemic.
Duran ets un fora de serie, llàstima que com Pujol no viuràs per sempre....

#55 xavier, Olot, 12/11/2011 - 11:54

És una vergonya! Vagi-se'n Dura, Catalunya no el necessita!

#54 Toni, Organyà, 11/11/2011 - 19:05

No aniré a votar, perquè la única cosa que podria votar és CIU, però en Duran és invotable.
A veure quin dia CDC comença a caminar sola.

#52 emilio , a, 11/11/2011 - 14:08

Es que Duran sabe que rodará su cabeza si el PP le adelante en votos el 20N, y si eso pasa en las proximas elecciones generales el candidato de Ciu será un miembro del secto soberanista. Debe ser duro para Duran pensar que su "alta y afamada" posicion en Madrid corre peligro.

#51 Daserrout, BCN, 11/11/2011 - 11:25

Cal que CiU faci net a Can TV3, fora la xusma tripartita de TV3 i Cat. Ràdio. Tenen a l'enemic dormint a casa seva. Fora Terribes, fora Fuentes i Oltras.

#51.1 Pep, Alt Empordà, 11/11/2011 - 18:35

les teves maneres Sr Daserrout son les mateixes maneres que utilitzava Franco quan parlava de Catalunya però cambiant xusma tripartita per xusma Catalana. No ets mes feixistra perque no t'entrenes!!!!

#51.2 calvin, 51, 23/11/2011 - 17:37

Et donc tota la raó Daserrout, jo també dec ser feixista, encara que aquesta paraula hi ha molts que no saben quin significat té.
Gràcies a Déu ens hem lliurat del tripartit, però encara no a TV3