Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2012. 22:06h.

Mal rotllo entre Antena 3 i Telecinco

Disputa en directe per entrevistar el familiar d'un nen trobat mort a Madrid

Dos programes d'Antena 3 i Telecinco es van enganxar per una entrevista a la cosina d'un nen romanès de 12 anys trobat mort a Vicálvaro (Madrid), i que havia desaparegut feia dies.

La topada es va produir quan una reportera del programa Espejo Público d'Antena 3 va començar a entrevistar Micaela, la cosina del nen mort. "Ens ha d'atendre ara, companya, de seguida us atendrà a vosaltres", va argumentar el reporter d'El programa d'Ana Rosa, de Telecinco, que també estava a punt de connectar en directe.

Es dóna la circumstància, que el periodista de Telecinco tenia agafada a la noia romanesa per l'espatlla i aquesta duia, a més, un auricular per escoltar el que li poguessin dir des dels estudis de Telecinco.

Tot plegat va derivar en una entrevista on els periodistes es trepitjaven les preguntes i Micaela es veia obligada a contestar, també, les que li feien a través de l'auricular.

"Ana, deixem parlar a aquesta cosina, si els nostres companys ens ho permeten", va recomanar la presentadora de l'espai d'Antena 3. Després, va afegir que "diria als companys d'altres cadenes que aquí ens podem entendre tots, i aquestes coses es poden fer amb tranquil·litat, preguntant uns, preguntant altres, aquí no hi ha monopolis i segrests".

Una imatge de la topada entre les dues cadenes
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Àcrata, Badalona, 16/10/2012 - 14:09

El pique és diari. Quan hi ha una compareixença davant la premsa, es passen l'estona ficant propaganda dels seus programes: "Una pregunta para el programa de Ana Rosa...", "Una pregunta para el programa Espejo Público...". Vint preguntes que facin, en totes han de repetir de quin programa són.

#4 Jesús (Xess), Badalona, 16/10/2012 - 12:10

Aquestes cadenes són el reflex exacte del que és España.
Marxem el més aviat possible!!

#3 Ruben, Edinburgh, 16/10/2012 - 02:17

Quina pena, no es preocupació per lo succeït sino preocupació per la pela.
La noia estaba ja preparada amb l'auricular i ben arrapada per un altre periodista i la noia de A3 li intenta passar abans que l'altre surti en antena, haurien d'haver corregut mes per ficar l'auricular primers.

#2 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 15/10/2012 - 23:56

Em recorda els crims d'Alcàsser, quan la Nieves Herrero (antena 3) va fer aquella entrevista impresentable als familiars de les víctimes buscant el morbo, com aquesta altra reportera. Tele 5 tampoc es queda curta. Són una colla de voltors. Quin fàstic.

#1 Pere, Oliva , 15/10/2012 - 22:49

S'han juntat la fam i les ganes de menjar. Purria analfabeta i fètida