Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2009. 13:35h.

Mal rotllo entre Cullell i Terribas a TV3

La polèmica sobre Manuel Fuentes destapa les males relacions a la cúpula de la CCMA

Mal rotllo entre Cullell i Terribas a TV3

Terribas i Cullell, amb Albert Sáez, en una imatge d'arxiu

La polèmica sobre el programa de Manel Fuentes a Antena 3 -al que finalment ha renunciat- reflecteix la mala relació entre la directora general de la CCMA, Rosa Cullell, i la de TV3, Mònica Terribas, gairebé des que les dues van ser nomenades el passat mes de maig.

Fuentes, de fet, ja es queixava en la seva carta oberta a la diputada de CiU Meritxell Borràs el passat dia 15 que "estic a disposició de TV3" i lamentava que "fins avui TV-3 no ha pogut trobar un format concret perquè jo el presenti i així poder treballar les sinergies d’una manera regular entre la televisió i la ràdio públiques, donant més visibilitat al presentador d’El matí de Catalunya Ràdio, com en altres èpoques s’havia aconseguit. Una llàstima, sens dubte". "Si l’estranya que no faci un programa a TV-3 tenint ofertes d’altres televisions, les preguntes i els dubtes els haurà de plantejar en una altra banda", acabava en al·lusió a Mònica Terribas. El gabinet de comunicació de TV3 ha evitar fer qualsevol tipus de declaració.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 jo mateix, manresa, 22/11/2009 - 10:11

Però que s'ha cregut aquest enxufat sociata? Que pot empestifar-ho tot? Que torni a T5, A3 o qualsevol altra teleescombraria i ens deixi tranquils! I els inútils d'E (ex ERC) mirant-s'ho des de la poltrona... Vergonya!!

#14 FGH, Barcelona, 21/11/2009 - 20:59

No es pot entendre que una persona com la Terribas se arrengler-hi amb els sociatas Cullell i companyia. Així una bona profasional pert valua personal.

#13 Joan, Igualada, 21/11/2009 - 20:35

Jo anire agafat de la ma de la Mireia de Girona. Molt be Mireia

#12 mireia, girona, 21/11/2009 - 18:15

Antoni,
T'has de fer de Reagrupament, que no van amb aquestes tonteries i van a l'arrel dels problemes de catalunya.
Oblida't de tot el que hi ha corromput i anem cap a la independència i la regeneració política.

#11 Antoni, bcn, 21/11/2009 - 15:21

Mira que mai hagués pensat que votaria CiU per dretans i catòlics peròel PSC cada dia em fot més fàstic i el tripartit és un autèntic desastre. estan fotent bo en pujol que ja es dir.