Comunicació · 18 de Gener de 2023. 13:51h.

Mal rotllo entre Losantos i Vox

"Rocío, ja està bé, lliçons ja me'n van donar a l'escola"

Mal rotllo entre Losantos i Vox

El periodista Federico Jiménez Losantos ha tingut una tensa entrevista amb la portaveu de Vox en l'Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, en plena polèmica per la proposta del vicepresident de Castella i Lleó, Juan García-Gallardo, sobre l'avortament.

La dirigent de Vox ha carregat a La Mañana de Federico contra esRadio i contra Losantos per no convidar-la quan va tombar els Pressupostos d'Isabel Díaz Ayuso: "al desembre vaig estar trucant a aquesta casa per poder explicar la meva versió i no va voler vostè que vingués aquí".

"Com que no vaig voler jo?, què fa vostè aquí?", li ha demanat el periodista, i ha afegit que "la prova que pot explicar vostè la seva versió és que està aquí. És més, l'únic mitjà que ha fet costat a Vox quan no li donava suport ningú és aquesta casa". "A mi no em dicta ni vostè ni ningú a qui entrevisto en el meu programa", ha reblat.

"Si el PP i el senyor Sémper volen funcionar a les ordres de la Ser i de Prisa aquest no és el nostre problema", ha afegit després i ha criticat que "mitjans d'esquerres i mitjans de no esquerres se sumin a les tesis de la Ser i ataquin a Vox".

Després que el periodista Paco Marhuenda li exposés que "li estan donant a Sánchez l'oportunitat de parlar de la coalició de la por", Monasterio li ha respost que "no estarem emmordassats" malgrat que "els poders mediàtics de Sánchez ha donat una instrucció i Gènova s'ha agenollat". "Per aquesta regla de tres a Libertad Digital han de deixar de fer oposició a Sánchez, segueixin les tesis de la Ser", ha etzibat.

Jiménez Losantos li ha replicat: "Quina mania amb la Ser! Només escoltes la Ser! A la teva casa només escoltes la Ser!". "No no; Rocío, ja està bé, les lliçons ja me les van donar a l'escola. Jo soc votant de Vox i no m'estàs defensant. Jo soc votant de Vox i m'estàs desenganyant", ha sentenciat.

Rocío Monasterio ha preguntat que "per què hem d'estar callats?". "Jo no estic callat, a mi em calles tu!", li ha replicat el presentador, i ha assenyalat que "abans que Vox fos alguna cosa fa quatre anys, que no teniu més edat, alguns portem gairebé 40 defensant això".

"A mi aquesta història que la veritat la té Vox i que ningú defensava res... Aquesta emissora és l'única que ha defensat a Vox quan ningú us defensava i ho heu pagat d'aquesta manera, dient 'és que la Ser, seguiu a la Ser. Jo segueixo a la SER?", ha conclòs el presentador.

monasterior.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Yomismo, Sevilla, 20/01/2023 - 20:27

Mañana en Cibeles no estarán ni Feijóo, ni Carmeida, ni Santa Ayuso Mártir. El PP AZUL es la filial del PSOE y Federico un asalariado más del PSOE AZUL.

#12 Yomismo, Sevilla, 20/01/2023 - 20:25

Federico defendiendo a uñas y dientes la publicidad institucional y la pasta que le da la comunidad de Madrid de su amada Ayuso. A Inda por contra lo financia más Juanma Moreno que Ayuso. Por los cheques azules se vuelven locos.

#11 manu, bouboule, 18/01/2023 - 22:11

FREDERICO Al PP y, a su actual líder, Feijoo se le empiezan a ver como un partido sin ideas y perdido y, a su líder de Feijóo como un líder "decepcionante" al que se le han visto las costuras apenas unos meses después de llegar a la presidencia del PP, tanto por su fracaso negociando con Pedro Sánchez en todos los asuntos

#10 manu, bouboule, 18/01/2023 - 22:08

el P.P. y Feijóo llamaron a Borja Sémper ¿Pretende Feijóo pactar también con los mismos partidos que están con Sánchez? porque en 2013 cuando Borja Sémper era presidente del Partido Popular de Guipúzcoa y diputado en el Parlamento Vasco «El futuro en Euskadi se tiene que construir también con Bildu».«Bildu no es ETA.

#9 manu, bouboule, 18/01/2023 - 22:07

FREDERICO Y TU P.P. ESTAN JUGANDO A QUE? fuiste indigno, y maleducado con Rocío Monasterio Luego eres el primero en criticar a los periodistas sectarios de la izquierda ¿Qué sois los periodistas de derechas? VOX tiene que arrodillarse ante el P.P.? VOX debería llamar al P.P. bwana ¿podemos hacer nuestra política?