Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2017. 08:08h.

Mal rotllo entre Luis Enrique i TV3

El tècnic del Barça li retreu el "to" de les preguntes al periodista Jordi Grau

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, li ha retret al periodista de TV3 Jordi Grau el "to" de l’entrevista que li ha fet en el programa Zona Champions després de la derrota per 4-0 contra el París Saint Germain.

El tècnic, que ha reconegut que el rival havia estat molt superior, s'ha molestat quan l'entrevistador li ha demanat si hi havia un "problema d'actitud o de futbol". "Que anem als tòpics fàcils de quan perden els jugadors no tenen actitud i quan guanyen són molt bons?", li ha replicat.

Luis Enrique ha demanat al periodista que "no busqueu qualificatius perquè és el mateix equip que en altres jornades ha tingut un nivell superior”. “La responsabilitat és únicament meva, però els jugadors són els mateixos que ens ha donat moltes alegries".

Aleshores Jordi Grau li ha preguntat per les paraules de Sergio Busquets un cop acabat el partit i l'entrenador li ha contestat que "no em crec les entrevistes que feu després del partit, un jugador que acaba de jugar a 200 pulsacions..." "Ha estat una nit nefasta", ha reconegut.

"Què ha intentat corregir de la primera ala segona part? Hem tingut la sensació que tot ha continuat igual", li ha exposat el periodista al tècnic, que ha respost que "es veu que no veieu gaire bé el partit". "Hauríem pogut fer el pi i hauria passat el mateix" i ha remarcat que "si heu de buscar un responsable, sóc joc".

"No busqueu més cosetes, jo accepto la responsabilitat, però, quan es guanya, també acceptaria el mateix tracte, i el mateix tracte personal a les entrevistes. Aquest to que tens ara mateix amb mi m'agradaria que es mantingués també en les entrevistes que em fas quan guanyem", ha reblat el tècnic abans d'abandonar l'entrevista.

Jordi Grau, ja sense Luis Enrique al seu costat, ha dit que "ja heu vist que el tècnic del Barça s'ha enfadat. No sé quin és el to que hem mantingut les altres vegades, jo tinc la sensació que ha estat sempre correcte tant el la victòria com en la derrota". "Ja heu vist que s'ha enfadat", ha insistit.

Després de l'entrevista, la presentadora del programa, Maria Fernández, ha constatat que "hem vist molt enfadat" a l’entrenador del Barça, que, segons ella, "potser no se sent massa còmode en la relació amb la premsa".

El periodista Xavier Torres, per la seva banda, ha apuntat que "el que estem segur és que els periodistes no tenim la culpa" i ha afegit que "hauria d'entrar en les explicacions futbolístiques i no en el de les acusacions futbolístiques".

Finalment, el periodista Bernat Soler ha apuntat que "no trobo tan normal que carregui d'aquesta manera contra Jordi Grau, que si una cosa té, és que les entrevistes les fa igual guanyis o perdis".

13 Comentaris

Publicitat
#9 gurguri, Barcelona, 16/02/2017 - 20:06

Entre los periodistas hay de todo.Este Grau quiere protagonismo. Ataca cuando ve debilidad en alguien, lo mismo hizo con Guardiola, excelente profesional y mejor persona.

#8 Gregari, VNG, 16/02/2017 - 09:51

El Jordi Grau ja s'emportava "zascas" del Guardiola, recordeu?

#7 Culerdo, LAs Corts, 15/02/2017 - 16:59

Una vergüenza. El Far$a contra TVen3 !!! Això és un atac contra Catalunya !!! Far$a = fachas !! Anticatalanes. Estos periolistos de Tven3 estan endiosados, cobran UNA PASTA a costa nuestra y luego se pegan las fiestas en el Luz de Gas !!! Y con casorras todos. ASCO.

#6 La realitat, Bcn, 15/02/2017 - 15:59

No hi ha motiu per considerar el resultat com dolent, un equip que surt a passejar i només li foten quatre gols, doncs és un magnífic resultat. Que va fer el L.E. a la mitja part als vestidors?.els explicava acudits?.

#5 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 15/02/2017 - 14:26

Si solo fuera por el tono de Jordi Grau (que también) que la audiencia de TV3 sigue bajando en picado. Que ya pronto la bromita fácil del TEVENTRES será una exageración.