Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2021. 14:16h.

Mala memòria de Sanchis

Afirma que a TV3 no diran mai “puta Espanya”, però ja ho han fet

El director de TV3, Vicent Sanchis, durant la sessió de control al Parlament i en resposta a la diputada de Ciutadans Anna Grau, ha manifestat que a la televisió pública catalana “no crec que arribem mai a dir expressions com puta Espanya”.

Sanchis oblida la intervenció del col·laborador de l’Està Passant, Jair Domínguez, que durant el programa que presenta Toni Soler el passat 19 de febrer, va fer una versió particular de la cançó infantil ‘cargol treu banya’. “Cargol treu banya, crida puta Espanya”, va exclamar Domínguez.

D’altra banda, Anna Grau ha manifestat que Vicent Sanchis “és un gran periodista quan vol” i un dels “meus mestres”, paraules que el director de TV3 ha agraït. Grau també ha remarcat que “estimo TV3” i ha recordat que hi va treballar anys enrere. Ciutadans, a diferència de Vox, rebutja “tancar” la televisió pública i només vol renovar-la.

El director de TV3, per la seva banda, ha justificat que es diferenciï la informació en clau espanyola i la informació en clau catalana perquè “som diferents, a Catalunya, de qualsevol altre país del món”.

“I això hi ha gent que no ho entén o no ho comparteix. Nosaltres tenim molt clar que som una televisió nacional, com pugui ser la televisió d’Escòcia o la televisió pública francesa, i per tant, que aquests són els criteris que ha marcat el Parlament d’aquest país”, ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#12 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 29/05/2021 - 11:32

Una televisión PÚBLICA, como es TV3 (pagada con los impuestos de TODOS) debe ser plural y recoger todos los sentimientos de la población catalana, no SÓLO los de una parte. TV3 ya hace años que pasó a ser el portavoz del govern y de sus intereses partidistas (grandes recursos SIEMPRE a favor de una determinada causa, sin objetividad)

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/05/2021 - 00:26

¿Tv nacional? No me hagas reír Goebelschís. Diriges Teleseparatimo, una tv regional con ínfulas, a base de robarnos a todos los que no comulgamos con tu bazofia.

#10 Joan Ferrandis, Barcelona, 28/05/2021 - 23:42

Sanchis confunde TV nacional con TV nacionalista y separatista. TV3 no es la TV nacional de Catalunya, sino la TV de los nacional separatistas. Lo mejor que podemos hacer los catalanes no nacionalistas es no verla.

#9 Tabarnés puro, Barcino, 28/05/2021 - 22:17

Viviendo en Barcelona mis problemas son más similares a los de un habitante de París, Milán, Londres o Berlín que a los de un pastor del Pirineo. Siguiendo el razonamiento del Goebbelchís, que pongan la sede de TVres en Vic o en Sort. Somos diferentes y tenemos miradas diferentes.

#8 Decebut, bcn (tbn), 28/05/2021 - 22:14

Se puede consultar en Youtube el vídeo del finado Pepe Rubianes, con aplausos estruendosos del público, risas del presentador y todo ello en horario infantil.