Comunicació · 28 d'Octubre de 2011. 09:43h.

Malestar a CiU perquè Mas va haver d'anar a 8tv

Terribas va refusar concedir l'entrevista a menys d'un mes de les eleccions

Malestar a CiU perquè Mas va haver d'anar a 8tv

Mònica Terribas, durant una entrevista amb Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, va concedir una entrevista a 8tv, la televisió del Grup Godó, després que la directora de TV3, Mònica Terribas, rebutgés la proposta del Govern per entrevistar-lo. Això ha provocat cert malestar a CiU, que a més, ha lamentar que la televisió pública no emetés cap tall de l'entrevista al no accedir a les peticions del Grup Godó.

Segons informa el diari El Singular Digital, proper a CiU, el Govern es va adreçar a Terribas indicant que Mas s'oferia per ser entrevistat en horari de màxima audiència a la televisió pública per abordar en aquest cas la qüestió de la crisi econòmica i les retallades a la Generalitat.

TV3 va posar pegues a concedir l'entrevista, amb l'argument que després el líder del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, en podria demanar una altra. Aquesta hauria estat pràcticament impossible de fer, perquè la setmana vinent comença la campanya electoral, i podia haver estat causa de recurs davant la Junta Electoral.

A més, segons aquesta informació, els espectadors de TV3 no van poder veure el més destacat de l'entrevista, perquè la direcció de la televisió catalana es va negar a emetre'n després imatges, al no accedir a l'exigència de fer-hi constar que eren cedides per 8tv. Un càrrec de Presidència es va queixar que "Terribas nega als espectadors de TV3 aquesta informació".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#29 Minaire, Saldes, 30/10/2011 - 00:21

És moment de fotre fora de TV3 a la Terribas, braç armat del tripartit. CiU porta un any badant, ha de posar algú neutral.

#28 cristina, Barcelona, 29/10/2011 - 11:55

Pero que es pensen aquests de ciu? que tv3 és de la seva propietat? Volen un No-do a mida. Que ho diguin clar. Si l'anterior govern hagués fet algo així, els consellers de ciu de la corpo haguéssin liat un pollastre important. Siguem coherents!!

#27 queyco, cambrils, 28/10/2011 - 23:10

Madre mia, te narices la señora Terribas, que se cree? a todos nos interesa que el PRESIDENTE DE LA GENERALITAT hable y diga como van las cosas, ojala la despidan y se le bajen los humos, primero decir cuidado con el PP (tiene razón) pero quien es ella para decir algo asi? vaya imparcialidad.....

#26 gemma, bcn, 28/10/2011 - 19:58

Doncs jo no entenc com és l'ordre de les coses. No hauria de ser el mitjà de comunicació qui convidés al polític a parlar i no el polític qui instés al mitjà a convidar-lo ???
Es que llavors el mitjà es converteix en plataforma del polític que és el que vol impedir, dic jo, la Terribas.

#24 Ramon A., SAnt Cugat del Valles, 28/10/2011 - 18:21

Demano perdó d'entrada, pero si ho mirem fredament: entre tots em engreixat la............