Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2009. 12:18h.

Malestar a la CCMA amb l'espai de Fuentes a Antena 3

Sáez reconeix que "ens hagués agradat molt més que el programa fos en una empresa del grup"

Malestar a la CCMA amb l'espai de Fuentes a Antena 3

Fuentes, en una imatge d'arxiu

El president de la CCMA, Albert Sáez, ha admès que no ha agradat al consell de govern que el periodista Manel Fuentes, que presenta 'Els matins de Catalunya Ràdio', presenti també un programa d'humor a Antena 3,'Pánico en el plató'. Sáez ha reconegut que Fuentes no té dedicació exclusiva a Catalunya Ràdio perquè "les dedicacions exclusives tenen un preu en el mercat", però que "ens hagués agradat molt més que aquest situació s'hagués produït en una empresa del grup i no de fora del grup" en referència a Antena 3.

El president de la CCMA ha defensat, en aquest sentit, "el màxim nivell de coordinació i cooperació entre totes les empreses de la Corporació per a rendibilitzar les inversions als diferents mitjans". Albert Sáez responia així a una pregunta de la diputada de CiU Meritxell Borràs que ha demanat si "creu que és bo per a la imatge de Catalunya Ràdio".

Borràs ha recordat que, entre d'altres personatges, han passat o passaran pel programa d'Antena 3 Chiquito de la Calzada i Jesulín de Ubrique. "S'imaginen vostès Josep Cuní o Antoni Bassas presentant 'Gran Hermano'?", s'ha preguntat. La diputada de CiU ha demanat, en aquest sentit, "un règim d'incompatibilitats professionals".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Pep, BCN, 15/11/2009 - 11:06

L'Albert Saez menteix! Els realizadors de CR tenen una clàusula d'exclusivitat segons la qual només poden treballar en un altre mitjà si la CCMA els dóna permís. O a Fuentes li van perdona aquesta clàusla habitual o l'han autoritzat a anar a A3.

#12 Juan, Barna, 14/11/2009 - 19:35

El Fuentes tendrá que ser coherente: o se considera una persona normal, es decir libre y abandona CAT Radio o si lo suyo es el sectarismo (los medios oficiales catalanes es una secta) abandonar sus colaboraciones fuera de esa secta.

#11 Paco el Negre, Alacant, 14/11/2009 - 14:21

Escolliren Manel Fuentes perquè no era catalanista i feren fora Antoni Basas, Bernat Soler, Xavier Solà, J. M. Solé i Sabaté, Rita Marzoa, Toni Arbonés etc. Doncs ara us foteu. Encara us passa poc!

#10 Marcel.lí, barcelona, 13/11/2009 - 21:36

Minooooobiiiiis

#9 marc, premià de mar, 13/11/2009 - 20:59

va no sigueu tant durs...pobret ha de treballar que s´han de mantenir moltes despeses. La vida del telepredicador és molt dura. A més treballa diumenges fent bolos a casaments fent de boss.