Publicitat

"Ens prenen per idiotes"

Malestar a TV3

El codirector del programa Planta Baixa de TV3, Xavi Rossinyol, ha tractat amb el filòsof Jordi Graupera la decisió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, de retirar l'acta de diputat de Pau Juvillà i ha manifestat que "tinc la sensació que ens prenen per idiotes".

El col·laborador del programa ha assenyalat que "Borràs ha de dimitir" perquè "és la presidenta amb peus de fang" i creu que "no ens podem permetre que la persona que ha de prendre decisions d'aquesta estigui entre Espanya i la paret". "Van col·locar de presidenta del Parlament la diputada més feble", ha sentenciat.

Graupera ha recordat que Borràs "està investigada per una suposada corrupció a la Institució de les Lletres Catalanes" i ha assenyalat que "si ella ara desobeís, i té antecedents penals, aquesta pena podria créixer i fins i tot podria arribar a tenir penes de presó".

Rossinyol ha apuntat que Borràs "serà la més feble", però ha destacat que "el que ens ha transmès és que seria la més dura i que arribaria al límit de la desobediència quan calgués". "Ha calgut i no hi ha arribat", ha reblat.

Jordi Graupera ha advertit que això "pot tornar a passar amb Eulàlia Reguant" i ha lamentat que "mentre ens estan oferint aquests discursos Braveheart ens estan oferint una actuació que erosiona el Parlament per interessos merament electorals".

Finalment, el filòsof ha insistit que "no pot ser que la persona més feble del Parlament hagi de prendre aquestes decisions". "Una cosa és que t'inhabilitin uns mesos i una altra cosa és que hagis d'agafar el raspall de dents i el pijama i anar a passar uns dies a la presó", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#22 Senen, Tarragona, 06/02/2022 - 11:48

"tinc la sensació que ens prenen per idiotes..."
Graupera, xato, decía mi abuelo que si la gente te toma por idiota es porque, generalmente, algo has hecho para parecerlo.

#21 L'avi Florenci, l'home, la terra i la deixa, 05/02/2022 - 19:57

Aneu amb compte amb el Graupera, que es llença per terra.

#20 Charly, Barcelona, 05/02/2022 - 12:59

El día que Graupera sea president del parlament, veréis lo que es desobedecer.

#20.1 Sergi Sergio, Barcelona, 05/02/2022 - 18:10

Me parto con esta tropa, cuando no tienen ningun cargo son los mas valientes del mundo mundial, bla, bla, bla, a la que tienen un cargo con su sueldo y todas sus prebendas se acabo la chuleria y la valentia y asi llevan ya 10 años seguidos de mentiras continuas.

#19 Marcial Heredia, el circo de la tele, 05/02/2022 - 10:47

¿Pero qué dicen, que puede volver a ocurrir con la Eulàlia? ¿otra comedia igual con esta señora? ¿Otra vez tendremos que ver a la laurita poniéndose chula, luego achantarse, y mas tarde al cuevillas acusando a la cup de querer tumbarla? ¿Y todo esto con la diputada cesada a escondidas? Pues no, ahórresenlo.

#18 Long Ryder, Los Angeles,CA, 05/02/2022 - 09:43

Us prenen o és que ho sou?.