Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2022. 13:03h.

Malestar a TV3 amb el diari Ara

"Si haguéssim de canviar cada cop que ens critica, estaríem canviant cada dia"

Malestar a TV3 amb el diari Ara

L'adjunt a la direcció de TV3, Sígfrid Gras, ha mostrat el malestar de la cadena amb el diari Ara durant una pregunta de la diputada socialista Beatriz Silva durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Silva li ha demanat si havia llegit la crítica del diari Ara sobre l'entrevista que li va la presentadora del programa Preguntes Freqüents, Cristina Puig, a Josep Pujol. "Diu que TV3 va fer un regal a Josep Pujol amb aquesta entrevista", ha assenyalat la portaveu del PSC.

Gras ha manifestat que "respectem la crítica del diari Ara sobre que l'entrevista va ser un massatge", però ha afegit que "si cada vegada que ens critica el diari Ara haguéssim de canviar alguna cosa, estaríem canviant cada dia".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 17/06/2022 - 21:37

Si no les gustó la entrevista al hijo del Pujol espérense a que vaya el padre. Están construyendo un plató con jacuzzi, masajista y una señorita del Molino.

#2 Arnat, Barcelona, 17/06/2022 - 17:25

Aquest crapula nomes podia sortir a la tvRes infectada i segrestada per la banda de farsants:
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/preguntes-frequents/josep-pujol-acceptaria-admetre-la-meva-culpabilitat-per-exonerar-el-meu-pare/video/6162502/
A veure si alleugeren el judici i veiem tota la familia davant d'un jutge amb el cap cot

#1 Marc de Vich, Vich, 17/06/2022 - 13:31

Lo que tenéis que hacer es cerrar o pasaros a Youtube que nos saldríais más baratos, incluso coste cero. Iros ya cansinos.