Publicitat
Comunicació · 15 de Novembre de 2009. 10:43h.

Manel Fuentes lamenta no fer un programa a TV3

El presentador de Catalunya Ràdio replica les crítiques de CiU

Manel Fuentes lamenta no fer un programa a TV3

Fuentes, en una entrevista a Joan Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El presentador d''El matí de Catalunya Ràdio', Manel Fuentes, publica una carta oberta a la diputada de CiU Mertixell Borràs a 'El Periódico' després de les crítiques que va fer en la darrera comissió de control de la CCMA de divendres passat al fet que presenti un programa d'humor a Antena 3. Fuentes "la meva faceta de presentador de programes d’entreteniment l’exerceixo des de fa més de deu anys a diferents televisions" i recorda que "estic a disposició de TV-3".

Fuentes es queixa, en aquest sentit, que "fins avui TV-3 no ha pogut trobar un format concret perquè jo el presenti i així poder treballar les sinergies d’una manera regular entre la televisió i la ràdio públiques, donant més visibilitat al presentador d’El matí de Catalunya Ràdio, com en altres èpoques s’havia aconseguit. Una llàstima, sens dubte". "Si l’estranya que no faci un programa a TV-3 tenint ofertes d’altres televisions, les preguntes i els dubtes els haurà de plantejar en una altra banda.

També hi ha una velada al·lusió a les reiterades crítiques de CiU a la direcció de Catalunya Ràdio: "No sóc aliè a tot el que ha passat a Catalunya Ràdio en les últimes temporades, i entenc que molts dels que se l’estimen tant o més que jo tinguin la pell fina i estiguin molt alerta del que passa a casa nostra. Però tampoc s’ha d’oblidar que hi ha molta gent que argumentant que la sent pròpia, la malmet sempre que pot".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Sebastià, bcn, 16/11/2009 - 19:01

Deu tenir enveja de la sra. de Montilla i per això vol acaparar programes com ella acapara càrrecs, típic dels sociates. I el pobre Bassas, exiliat als EEUU.

#20 esteve, barcelona, 16/11/2009 - 12:30

Noi, sort que la terribas no és tan sociata com tu. A sobre voldries un programa sociata a TV3 després de fer fora en bassas.... Només cal veure com fas les entrevistes ...

#19 anna, Girona, 16/11/2009 - 12:01

El que li passa a Fuentes és que vol estar a tot arreu i crec que un programa de ràdio com el que presenta i dirigeix es mereix una jornada complerta.. sino, no haver acceptat.

#18 ccc, bcn, 16/11/2009 - 10:58

treballar a A3 ava contra la puresa q es demana per part d'alguns per treballar a CCRTV, només el purs poden entrar al temple i arengar a les masses, i pocs són els purs. Fuentes no és pur, li falta pedigrí, les feligreses s'escandalitzen pel nou cura

#17 Montserrat, Catalunya arruinada pel tripartit, 16/11/2009 - 10:25

Aquest paio ha convertit el matí de Catradio en un femer d'escampar merda a l'oposició, exerceix molt bé el seu paper de comissari polític sociata guiat per l'exterrorista del GARI Ferran Serafini. Hem d'estripar aquesta trista pàgina de Catradio.