Publicitat
Comunicació · 14 de Juliol de 2009. 08:35h.

Manuel Fuentes té tots els números

Sílvia Coppulo i Pere Escobar també s'incorporarien a Catalunya Ràdio

Manuel Fuentes té tots els números

Manel Fuentes

El periodista Manel Fuentes es perfila com a substitut de Neus Bonet al capdavant d’El matís de Catalunya Ràdio la temporada que ve. Segons fonts de l'emissora, el director "està treballant en aquesta línia", però "encara no és definitiu". Els canvis en la graella suposarien també la incorporació de Sílvia Cóppulo i Pere Escobar, segons informa l'Avui. Cóppulo presentava la temporada anterior un programa a ComRàdio, però va plegar per decisió pròpia mentre que Escobar ja no és cap d'esports de TV3.

El nou director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, vol remuntar la pèrdua d’audiència de Catalunya Ràdio i del programa matinal. En la darrera onada de l’EGM, Catalunya Ràdio ja figurava en tercera posició en nombre d’oients per darrere de RAC 1 i de la cadena SER.

Fuentes, que es troba negociant el seu salari, també podria presentar un programa setmanal d’actualitat a TV3 amb l’equip del programa Àgora. Actualment, presenta Problemes domèstics, que s’emet des les 11 a la 1 del migdia.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 laura, reus, 20/07/2009 - 19:53

aquests que diuen que s'ha d'escoltar RAC1, ho trobo bé, però m'agradaria que aquest no fessin un copia calcada dels programes d'exit, que en el seu dia van inventar un professionals que treballaven a CATR . Aixi és fàcil tenir exit.

#40 ses, BCN, 16/07/2009 - 16:23

Fuentes al Matí?? Quina sorpresa... era el que ell volia aconseguir "caiga quien caiga"... quanta credibilitat!!!!
I la Coppulo??? això si que és per riure! Que recuperin el Bachs també per fer emisora de futur... Quanta caspa!!

Hem de parla

#39 Inés, Berga, 15/07/2009 - 18:09

No veig amb Manel Fuentes, presentant un programa d'actualitat i seriós com els matins, perquè té per costum tractar els temes amb excessiva frivolitat.
Él veig més presentant un programa d'humor com ha estat fent fins ara.

#38 Toni, Barcelona, 15/07/2009 - 12:15

Crec que la Sílvia Cóppulo ho farà molt bé, és una gran profesional i comunica \"frescura\" i \"joie de vivre\" . Un cambi necesari i encertat.

#37 Manel, Badalona, 15/07/2009 - 11:37

A les tardes la Clara Sánchez Castro, periodista, imparcial, ètica, versàtil, interessant... i suposo que per professional se l'han carregat a la COM amb el seu serendípia, millor programa de la cadena i el que té millors audiències.