Publicitat
Comunicació · 30 de Desembre de 2009. 21:50h.

Manuel Trallero, ara en català

El columnista escriurà cada dia un article a e-notícies a partir de gener

Manuel Trallero, ara en català

Manuel Trallero escriurà a e-notícies en català

Manuel Trallero (Barcelona, 1951) ha decidit passar-se al català: a partir del proper dia 1 escriurà un article cada dia, de dilluns a divendres, a e-notícies. Trallero torna així al periodisme d'opinió després que el juliol del 2008 decidís plegar de La Vanguardia, diari en el que havia col·laborat des de feia més de vint anys. 

Manuel Trallero s'afegeix així a altres periodistes, la majoria d'informació, que han fet la major part de al seva carrera periodística en premsa, però que han decidit passar-se a internet com Jesús Cacho, Alfonso Rojo, Luis Maria Ansón, etc. Actualment també publica, cada dilluns, una entrevista personal a El Mundo on ha entrevistat ja Miquel Roca, Josep Cuní o Xavier Bru de Sala, entre d'altres.

Entre d'altres llibres ha publicat 'Al este de Manhatan', 'Los siete pecados capitales', 'Contra el PP', 'Barcelona, 2004 como mentira' (amb el fotògraf Sergi Reboredo) i 'La Invención de Carmen Brot' amb l' historiador Josep Guixà. La seva darrera obra és el 'Libro de los Epónimos'. També ha col·laborat amb 'Els matins de Josep Cuní' a Catalunya Ràdio i 'L'hora del patí, amb Albert Om, a Rac-1.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Maria, Barcelona, 18/06/2011 - 15:07

Me encantaria contactar con tigo escribeme si puedes. Nos conocemos

#17 Luisito, Girona, 08/01/2010 - 12:53

Ostres, Trallero, que bé que tornis, ja et trobàvem a faltar. D'ençà que vas tancar el teu blog (una mica de mala manera, tot s'ha de dir) que els cibernautes estàvem bastant avorrits entre tanta complaença i peix bullit. Benvingut, altra vegada.

#16 Mr X, bcn, 02/01/2010 - 03:13

Em sembla una decisió intel.ligent: incorporar una nova ploma espanyolista portarà més gent a llegir i opinar, que al final és l'únic que importa a e-notícies

#15 Santiago, Barcelona, 31/12/2009 - 20:05

Vamos, pero que no decía este señor que se marchaba ? No lo entiendo. No hay duda que eso de españolear no tiene cura. El señor Trallero se ha conjurado por proveernos de sermón españolista hasta el fin de los tiempos.

#14 Little John when he dances, Terrassa, 31/12/2009 - 18:57

Em sembla bona noticia. Trallero es politicament incorrecte i toca temes interessants. Una altra cosa es que hi estiguem d'acord o no, pero com a opinador m'agradava en temps de LV i el seguiré.