Publicitat
Comunicació · 13 de Febrer de 2012. 08:52h.

'Marca' fa conya amb la malaltia de Maragall

Li falta el respecte en un reportatge sobre el Jocs Olímpics: "amb ell fem memòria... fins on es pugui"

'Marca' fa conya amb la malaltia de Maragall

Imatge de la pàgina de 'Marca'

El diari Marca li ha faltat el respecte a l'exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, en un reportatge -publicat aquest diumenge- on recorden anècdotes dels Jocs Olímpics de 1992 amb l'expolític. En el subtítol diuen: "així els veu Pasqual Maragall, el personatge clau d'aquell orgull. Amb ell, fem memòria... fins on es pugui".

Això ha fet que els usuaris de les xarxes socials hagin mostrat la seva indignació pel comentari de Marca. A Twitter alguns usuaris han qualificat el tracte de "vergonyós" i "lamentable". Altres directament han escrits tweets al diari expressant que "el vostre tracte a Maragall és tan penós i poc professional, q ni unes disculpes ho poden solucionar. I això és periodisme? Indecents!"

El comentari fa referència a l'Alzheimer, la malaltia degenerativa que l'exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat de Catalunya va anunciar l'octubre de 2007 que patia. Posteriorment, a l'abril de abril del 2008, va crear la Fundació Pasqual Maragall, que promou la investigació científica per a la prevenció i la cura d'aquesta malaltia i altres malalties neurodegeneratives relacionades.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Ramon, Barcelona, 14/02/2012 - 20:36

El que sí que és ben curiós és que es pogui parlar tant i tant de l'estat de salut de Maragall, i no gens del de un dels seus succesors, Javier Trias... per exemple, sense anar més lluny, jo mateix, en un comentari anterior, no n'he pogut fer ni la més mínima referència.

#11 cat51, cat, 13/02/2012 - 23:43

La frase té moltes interpretacions. Coneguent Marca lamento pensar en la negativa. Quan parlen d'Adolfo Suárez tenen una mica més de respecte per la seva malaltia.

#10 Pere, barcelona, 13/02/2012 - 22:05

Recordeu que abans de les eleccions una revista interna de CIU li va fer una entrevista sense el coneixement de la familia quan, desprès de conèixer la malaltia, aquesta havia demanat ser-hi present en les intervius. A Madrid com con son però aqui també tenim bons elements.

#9 Faithless, Barcelona, 13/02/2012 - 21:04

La premsa madrilenya en general és vomitiva i anticatalana.

#8 jaime, barcelona, 13/02/2012 - 17:07

Yo no veo que sea una falta de respeto, Simplemente lo que ocurre es que Maragall tiene esa triste enfermedad y realmente, recuerda, hasta donde puede. Basta de manipulación y de intentar enfrentarnos a catalanes y madrileños.¿Por qué no dicen que marca lo señala como el "artifice de aquel orgullo"?

#8.1 Josep, manresa, 13/02/2012 - 17:57

Jaime, hi han moiltes maneres de dir les coses, es podíem estalviar aquest comentari,, crec que esta fet amb mala llet. Torno a repetir, hi han moltes maneres de dir les coses.

#8.2 Jose Manuel, Madrid, 13/02/2012 - 18:29

No es una falta de respeto, es una crueldad inaceptable, solo les ha faltado hacer un chiste con que ha perdido ó perderá la memoria sobre sus hijos.