Publicitat
Comunicació · 10 d'Agost de 2015. 13:45h.

Marhuenda: "A vegades em fa vergonya ser català"

El director de La Razón critica Junts pel Sí perquè "sembla que a Catalunya la ideologia no té cap valor"

Marhuenda: "A vegades em fa vergonya ser català"

Francisco Marhuenda

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha criticat la candidatura de Junts pel Sí perquè "sembla que a Catalunya la ideologia no tenen cap valor". "A vegades em fa vergonya ser català", ha sentenciat.

Durant la tertúlia d'Espejo Público d'Antena 3, el periodista ha manifestat que la candidatura unitària "és una cosa al·lucinant" perquè "tens aquí a la burgesia corrupta, encapçalada per Artur Mas, amb el senyor Romeva que sembla que ve del comunisme; i després hi ha unes plataformes que estaven mantingudes pel Govern català".

Marhuenda, en aquest sentit, ha afegit que "a Catalunya ja no se sap d'on ve ningú, com uns saltinbanquis". Durant la seva intervenció, també ha manifestat que el 2012 "a Artur Mas l'escridassaven, anava pels llocs i l'insultaven pel tancament de centres d'assistència i de cop abraça l'independentisme i passa de ser escridassat a ser aplaudit per un determinat sector".

Finalment, ha indicat que "Rajoy és molt conscient que la forma d'anar apagant el nacionalisme és també resoldre el problema econòmic, és a dir hi ha un sector molt important de la societat catalana, que a més és transversal, que està cabrejat i que diu que 'nosaltres no parem de pagar' i volen una solució al tema econòmic". "Això és una molt mala notícia per a Mas", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#45 el último que cierre, Canovejas, 11/08/2015 - 21:58

Joder cuantos apoyos consigue este personaje: Avergüenza a los de aquí y abochorna a los de allí. Para que luego digan que no hay nexos ni coincidencias entre Catalunya y España. A mí personalmente, el grado de asco que me produce este ...... es de 10 sobre 10
Sí, ya sé que no ostento yo el récord.

#44 Didi monforte, El Perelló , 11/08/2015 - 16:48

A mi em fa vergonya que en Maruhenda sigi catala

#44.1 LoPebrotVermell, Barcelona, 11/08/2015 - 18:04

Marhuenda, català??????

#43 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 11/08/2015 - 15:03

Tranquil, que no ho és. Nosaltres no li hem considerat mai. Vostè és com un Boadella i tots tan contents. No pateixi quan siguem lliures podrà continuar vivint i treballant a Madrid. Però ja ha pensat contyra qui es posarà aleshores,?

#42 david, pamplona, 11/08/2015 - 12:40

i ser espanyol, no li en fa de vergonya? no n'hi hauria de fer, com tampoc de ésser català. Lo que li hauria fer vergonya de debò és el periodisme de merda que fot en el seu diari la sinrazón. L'home no enraona, xerra.

#41 Xipolleig, Barcelona, 11/08/2015 - 12:28

Ell en canvi avergonyeix a la ciutadania de la Humanitat, que s'avergonyeixen de congèneres com ell