Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2014. 12:58h.

Marhuenda esquiva la premsa

El director de La Razón declara davant el jutge per la publicació de les fotografies dels magistrats sobiranistes

Marhuenda esquiva la premsa

Periodistes esperant Marhuenda

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha evitat la premsa a la seva arribada al Jutjat d’Instrucció número 22 de Barcelona, on ha declarat aquest dimecres per la publicació de les fotografies dels jutges sobiranistes.

Marhuenda ha evitat així fer declaracions a mitjans com e-notícies, TV3, RAC-1 o TVE, que l’esperaven des de primera hora del matí per poder enregistrar la seva opinió. Tot i això no ha volgut parlar amb els periodistes, ni a l’entrada ni a la sortida del jutjat.

El titular del Jutjat d’Instrucció 22 de Barcelona ha citat avui el director de La Razón perquè declari com a denunciat en relació al cas de la publicació de les fotografies dels jutges. El magistrat va acordar aquesta declaració després que els perjudicats presentessin una ampliació de la denúncia dirigida contra el director del mitjà.

Segons s'indica a les diligències prèvies, la publicació de les fotografies "podria atemptar contra el dret a la intimitat", atès que les imatges de la base de dades del DNI "no tenen com a finalitat la seva publicació".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ernesto, Vilassar, 28/05/2014 - 13:50

Querido Marhuenda, tertulianos como tú habéis dado alas a gente como Podemos, por el efecto de la acción-reacción y por haberos puesto a su nivel. Piensa en ello.
En cuenta a lo de los jueces, bien hecho Paco. El Periodismo es información, y vosotros la habéis dado.

#1 Josep, Alcanar, 28/05/2014 - 13:26

Quina bona imatge dona als periodistes aquest periodista que no vol fer declaracions, així li ho haurien de fer a ell i al seu diari, que ningú fes declaracions, s'ha de tenir molta cara essent periodista no fer declaracions a companys que l'esperaven de feia hores. Vergonyós!