Comunicació · 28 de Desembre de 2012. 17:17h.

Marhuenda: "no només les dones poden fer dues coses alhora"

El director de La Razón justifica així els diputats del PP que jugaven a l''Apalabrados'

Marhuenda: "no només les dones poden fer dues coses alhora"

Bolaño es tapa la cara després del comentari de Marhuenda

El director de La Razón, Paco Marhuenda, ha justificat els dos diputats del PP que van ser enxampats jugant al 'emparaulats'. El periodista ha manifestat que "trencaré una llança a favor d'ells. A mi em sembla totalment injust perquè hi ha persones que poden fer dues coses alhora, no només les dones. Jo tinc un problema des de petit i és que sóc hiperactiu, necessito fer coses, retallar diaris".

Durant la tertúlia d'Espejo público d'Antena 3, dirigint-se al periodista Toni Bolaño, ha afegit que "t'ho dic de debò. Res no impedeix que tu estiguis escoltant". "Això és com allò de la dona del Cèsar?", ha replicat Bolaño.

Tot seguit, el director de La Razón ha apuntat que "és la demagògia nacional. S'ha de fer això de Castella-la Manxa que d'aquí a poc no cobraran i hauran de pagar per això". "És una ironia però és clar, el que cal fer és no fer eleccions i nombrem un sol diputat per grup i els enviem a tots cap a casa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 mireia, barna, 01/01/2013 - 01:25

Paco, tú haces 3 cosas : Comer, pensar y engordar..... Comes piensas - es decir, comes pienso - y engordas...

#21 Nadia, Barcelona, 30/12/2012 - 20:27

Està clar que es poden fer dues coses alhora, però hi ha situacions en què s'ha de tenir una mica de cura, aquests dons senyors han demostrat molt poc respecte per als qui els van votar.

#20 GUILLEM, bcn, 30/12/2012 - 12:25

Ondia, Marhuenda. Ja està bé! El teu partidisme fa pudor en un periodista, és que s'et nota massa. Perquè una cosa és ser de dretes, catòlic o sentir-se espanyol i l'altra ser un escuder incondicional del PP.

#19 Matíes , Palma, 29/12/2012 - 22:52

Paco habla i merienda, les 2 coses alhora.
Serà una manera d'enrecordar-me del seu nom i de l'original justificació.

#18 carlota, barcelona, 29/12/2012 - 19:06

és més, la seva amiga sionista Rahola diu que ella pot fer les dues coses al mateix temps amb una sola ma, mentre amb l'altra va trencant matalassos... està feta una fera ferotge... si agafés empenta, podria finsi tot saltar el Mur de 5 metres (d'alt, de llarg té 800 quilòmetres, ep, de moment).