Publicitat
Comunicació · 5 d'Agost de 2013. 21:14h.

Marhuenda proposa "ensenyar les dents" a Gibraltar

El director de La Razón tracta el ministre principal de "fatxenda"

Marhuenda proposa "ensenyar les dents" a Gibraltar

Marhuenda, durant el programa

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, considera que Espanya ha d"ensenyar les dents educadament" a Gibraltar, després que el govern gibraltareny hagi comparat el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, amb el dictador Francisco Franco.

Marhuenda, durant una tertúlia aquest dilluns a La Sexta, ha assegurat que "el que s'ha de fer és acabar amb la conya de Gibraltar". "I dic conya perquè hi ha casinos on-line, contraban de tabac o ocupació il·legal de zones nacionals que no són seves", ha afegit.

El periodista ha considerat que Espanya ha de demanar "a Gibraltar i al fatxenda del seu primer ministre -en referència al ministre principal, Fabián Picardo- que el que han de fer és complir amb les lleis".

I és que ha manifestat que "estan impedint a pescadors espanyols" pescar en aigües espanyoles. "Estan incomplint els tractats internacionals", ha insistit abans de dir que se'ls "ha d'ensenyar les dents educadament".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#32 Josep Mª Miquel, Barcelona, 09/08/2013 - 09:12

Pel tractat d'Utrech Anglaterra va autoritzar felip V a robar als catalans les seves lleis i privilegis. Si espanya recuperés Gibraltar, per norma jurídica internacional, Catalunya també hauria de recuperar el que li vàren arrabassar. Que el recuperin ja !!!

#31 Josep, Barcelona, 06/08/2013 - 20:14

el que diu que som anacrònics per demanar les llibertats perdudes el 1714, reclama la part de terra que va perdre pel mateix tractat que ens va sotmetre. Visca la coherència.

#30 xavi, sitges, 06/08/2013 - 19:52

Marduenda,segrestem els yayos de la Costa del Sol i demanem un rescat ? que chuli no?

#29 Arnau, Barcelona, 06/08/2013 - 18:14

Sí si us plau, i que declarin la guerra...i que el Britànnincs ens envaeeixin.

#27 Laura, Barcelona, 06/08/2013 - 14:36

Barranco del Lobo, Annual, Filipinas, Cuba, Sahara.... però quines dents vol ensenyar aquest paio?