Publicitat
Comunicació · 16 de Juny de 2014. 08:36h.

Marhuenda: "Sento un profund menyspreu per Pilar Rahola"

La periodista dóna les gràcies a Risto Mejide "per deixar en evidència" el director de La Razón

El director de La Razón, Paco Marhuenda, ha afirmat al programa Viajando Con Chester de Cuatro que "sento un profund menyspreu per Pilar Rahola" perquè "m'ha atacat a Twitter i amb insults".

"Crec -ha dit- que això la perjudica a ella i no a mi. Ha estat de les persones que més m'ha defraudat "i ha apuntat que" amb els meus 'defectes teletubbies' jo no tinc odi per ningú, tinc menyspreu".

El periodista considera que "no tinc perquè aguantar impertinències de ningú". En aquest sentit, ha afegit que "ni que m'insultin ni que intentin denigrar el meu diari".

La periodista ha replicat a Marhuenda a través del seu compte de Twitter. "Gràcies Marhuenda per menysprear-me. Arribes a parlar bé de mi i em dónes la nit" i ha felicitat Risto Mejide per "deixar en evidència Marhuenda en Viajando Con Chester. Retrat en blanc i negre d'un personatge del No-Do".

Finalment, l'escriptora ha expressat que "no tinc cap dubte que Lara és un roig i un republicà". "Per això ha posat Paco Marhuenda a defensar la dreta monàrquica", ha conclòs.

Paco Marhuenda (Foto: Cuatro)
Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#54 Casper, Bcn, 17/06/2014 - 22:25

Otra de las cosas que me jode de los sionistas es que se pasan el dia peleándose entre ellos.

#53 Pope, BCN, 17/06/2014 - 20:48

Felicito a todos aquellos que alcanzan altas puntuaciones en esta página por atacar a los que defienden sus ideas respecto a la consulta y/o la independencia. Espero que esta "mayoría silenciosa" lo demuestre en las urnas. Escribir en el anonimato es muy fácil. Necesitamos una consulta democrática.

#52 Pere, Ciutat del Cap, 17/06/2014 - 17:13

Ostres tu, quin mal educat. Es pot discrepar, clar que si...

quan no hi ha arguments per rebatre l'opinió dels altres, la gent amb menys educació (Marhuenda és un exemple) recorre a l'insult i la falta...

Adeu España, sou lamentables... Pensàvem que formant part d'Europa seria diferent però no...

#51 Pilar RAHOLA Retrola, Bcn Españolaza, 16/06/2014 - 21:49

¿Qué tal nenas? ¿Cómo va el monotema aquesta nit?

#51.1 Lolailo, Lerida, 17/06/2014 - 17:14

Quieres hablar de Gallardon????

Hay que terminar con el analfabetismo, almenos en Cataluña!

#50 N. Herrera Perez, Badalona, 16/06/2014 - 21:00

NODO. Badalona. Grua. Desconocimiento. Ud. no sabe con quien está hablando. Que cada uno asscie dichas palabras como quiera pero hacer lo contrario de lo que se predica, sea quien sea quien diga y haga, es propio de seres abyectos, cínicos, déspotas y una largo etcétera de adjetivos calificativos.