Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2012. 11:53h.

Marhuenda titlla Rahola de "prepotent"

La periodista afirma que el director de La Razón "connecta amb la marginalitat" de Catalunya

Marhuenda titlla Rahola de "prepotent"

Marhuenda

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, s'ha tornat a enfadar amb Pilar Rahola durant la tertúlia d'El món a RAC1, fet que es repeteix cada dilluns. Marhuenda ha considerat que Rahola insultava i deia "mentides" i ha demanat ajuda a Jordi Basté, com ja va fer dies setmanes enrere.

Tot i això, ha estat Rahola la primera en criticar Marhuenda en considerar que "tens una tendència natural al victimisme". "Et fas la víctima permanentment", ha remarcat, a més d'opinar que La Razón "estova diàriament la centralitat catalana".

Marhuenda s'ha encès i ha afirmat que "això és una mentida, no diguis mentides". "És que deu n'hi do, Jordi [Basté]! No es pot ofendre ni insultar per antena", s'ha queixat, a més de titllar Rahola de "prepotent i arrogant".

Rahola ha reivindicat que "estic més connectada a la centralitat que el teu diari" i ha recordat a Marhuenda "el que es ven el teu diari a Catalunya i el que es ven La Vanguardia". A criteri de la periodista, el diari de Marhuenda està "connectat amb una part de la marginalitat".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 Cansat, Barna, 29/10/2012 - 22:43

Ara que no diguin que Marhuenda s'ha passat!.

#15.1 JoanMaria, Gràcia, 30/10/2012 - 09:57

No es pot passar perquè sempre va passadíssim. És un home insuportable. La Rahola va estar massa fina perquè aquest home és un anticatalà ferotge i mereix que el deixin al seu lloc.

#14 ccc, bcn, 29/10/2012 - 18:11

La Sra Rahola és prepotent, això és difícil de rebatre. Però ens ha donat un dels millor moments de la TV, recordar com negava els drets del Aranesos sentint-la parlant aquest matí és molt gran

#14.1 Adria Fonsalva, Barcelona, 30/10/2012 - 09:59

No és cert, però n´hi ha que repetiu una mentida mil vegades, per veure si queda. La Rahola va tenir un debat, fa anys, amb un caçador de la Vall d´Aran ´que volien acabar amb els ossos. I va dir que la Vall no podia matar-los. Recordo perquè soc animalista i ho vaig seguir. No menteixis

#13 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 29/10/2012 - 15:54

Home aqui la cossa esta facil si tin que triar entre PILAR RAHOLA hi MARHUENDA Ques de un Diari que no para de falta el Respecta a Catalunya es ANTI--Català . Triu com no la Encantadora i periorista Valenta y muy guapa PILAR RAHOLA . Soy un fidel seguidor seu

#13.1 Tim, Bcn, 29/10/2012 - 16:15

Acabo de dejarle leer tu comentario a un amigo historiador alemán y me ha dicho que le recuerda mucho a la Alemania del 33. Eso de arrogarse la representación de todos los catalanes con "falta el respeto a Cataluña" dice que es muy peligroso. Josep, yo también soy catalán y a mí LR no me falta.

#13.2 guillem, bcn, 29/10/2012 - 16:25

La Razon no falta a Catalunya, pero es tan evident la seva falta d'objectivitat i el seu partidisme en favor de Rajoy.....Maruhenda havia estat cap de gabinet del ministre Rajoy, es un fan.

#12 saps, barcelona, 29/10/2012 - 15:05

No fa res mes que aplicar el marketing a la seva professió. Com mes tertúlies celebri me factura, a triat el camí del mig, que es el que li dona mes bons resultats i rendiments. A veure no siguem tontus, no fa res mes que buscar-se la vida, hi te tot el dret, agradi o no. Es tema purament mercantil

#11 perugio, barcelona, 29/10/2012 - 14:47

Es un error prestarle atención a esta fascista.Te insultará,te vejará y si puede te maltratará con saña y abusando de su condición femenina.Suscita una gran agresivida.Es muy violenta y malsana.