Xavier Bosch 'rebateja' sense voler el president del Govern espanyol

"Mariano fiscal"

Bosch, durant l'enxtrevista

El presentador de l'Àgora, Xavier Bosch, ha tingut un lapsus durant l'entrevista a Artur Mas. I és que en una de les preguntes s'ha referit al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, com a "Mariano fiscal".

Bosch, a l'inici de l'entrevista d'aquest dilluns a TV3, ha preguntat al president de la Generalitat si les properes eleccions al Parlament seran plebiscitàries. Mas ha respost que "no ho vull plantejar d'aquesta manera, però un cert aire d'elecció absolutament transcendent sí que el té".

Acte seguit, el periodista li preguntat sobre si Mariano Rajoy hagués accedit a negociar el pacte fiscal també s'haguessin convocat eleccions. Però per a fer-ho, s'ha referit al president espanyol com a "Mariano fiscal", en un lapsus linguae que ha corregit ràpidament.

Mas, d'altra banda, sí que ha admès que si l'actitud del líder del PP hagués estat una altra la situació seria ara molt diferent. "Probablement no hi hauria convocatòria d'eleccions", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Jordi, Teià, 02/10/2012 - 13:24

L'entrevista obté un 24,5% de share. 850.000 catalans decidieixen lliurement que el millor que poden fer amb el seu temps en aquell moment és escoltar què diu el President. Programa més vist del dia amb diferència. I aquí n'hi ha quatre que encara qüestionen haver-lo fet? Se us veu el llautó!

#9 Stern, Bcn, 02/10/2012 - 12:56

Estic orgullós del nostre President.
Quin nivell !
No hem de caure en les provocacions que van en contra nostre i tirar endevant amb pas decidit i amb il.lusió.
Visca Catalunya!

#8 Kropotkin, Vic, 02/10/2012 - 08:31

TV3 en su linea emética habitual. Lo cual está bien en tiempos de recortes sanitarios. Gracias TV3.

#7 Patateta, Horta, 01/10/2012 - 23:55

No he pogut seguir la entrevista en directe i he entrat al web per informar-me. El més rellevant és un lapsus del periodista o les declaracions sobre el grup del sr Lara. Amb tot el carinyo però la qualitat del diari queda ben qüestionada avui. I no em censureu per opinar.

#4 Pere Pagès, CATALONIA IS DIFERENT, 01/10/2012 - 23:19

PER AIXÒ VOLEN TV3 / PARA ESTO QUIEREN TV3... NORMAL QUE CIERREN CAPS, ESCUELAS, SALAS DE OPERACIONES, ETC.

#4.1 Jordi, Teià, 02/10/2012 - 13:21

Barreges/mezclas naps/nabos amb/con cols/coles. Mentre estigueu més preocupats en endinyar-nos la vostra cultura (que us ha portat a ser un país decadent) i la vostra bandera (que no ens interessa perquè ja en tenim una), suposareu un llast que ens impedeix avançar encara més ràpid!