Comunicació · 20 de Gener de 2023. 08:46h.

Martín Blanco treu de polleguera Rahola

La periodista marxa del plató

Martín Blanco treu de polleguera Rahola

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha retret a la periodista Pilar Rahola "una capacitat de diàleg lamentable" i l'"espectacle" per abandonar el plató d'El Pentàgon de 8tv. "Me'n vaig al vàter, que s'hi està millor", ha dit Rahola.

Tot ha començat quan Vicent Sanchis, presentador del programa, li ha demanat a Rahola si volia fer alguna pregunta. "Tinc poc interès. Tinc molt poc interès a saber res d'un partit que ha intentat fer tan de mal als drets nacionals de Catalunya"; ha exposat.

Rahola ha acusat Ciutadans "néixer per fer mal i intentar destruir tota la causa catalana" i ha afegit que la formació taronja "milita molt contundentment en contra de la salut del català". "És un autèntic patriota espanyol, però que es disfressa", ha sentenciat.

Martín Blanco li ha replicat que "em sembla un gran avenç que la Pilar no marxi corrents del plató", però aleshores Rahola ha dit que "ho podríem fer, he d'anar al vàter". "Pots tornar a fer l'espectacle... És una persona molt tolerant que diu el que li dóna la gana i quan li respons, ella marxa", li ha retret el portaveu de la formació taronja.

La periodista ha insistit que Ciutadans "ha fet tot el mal que han pogut fer al llarg de tots aquests anys", però Nacho Martín Blanco li ha respost que "és increïble el déjà-vu, torna l'espectacle dantesc; és grotesc. Tens una capacitat de diàleg lamentable".

Finalment, Pilar Rahola s'ha referit al diputat "Nacho Martínz Blázquez, o com es digui" per tirar-li en cara que defensi "les coses indefensables que ha defensat" i li ha dit que "sempre serà el pobre noi que vol tenir un paper a través de carregar-se els drets nacionals de Catalunya". "Apa, me'n vaig al vàter, que s'hi està millor", ha conclòs la periodista mentre abandonava el plató.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#55 El gato Gonzalo, te doy con un palo., 23/01/2023 - 12:36

Rahola es como una sonora ventosidad en medio de una representación de ópera.


"La donna è mobile qual piuma al vento.....peeeeeeffffff....

#54 Josép el Porronaire, Califato de Osona, 22/01/2023 - 18:50

Bacallanera.... No te vayas todavía .... No te vayas por favor ....

#53 Sergi, Bcn , 21/01/2023 - 21:28

Solo sabe insultar y lanzar m.ierda por la boca, una gran "demócrata".

#52 Menjamela Grandi, Anapurna, 21/01/2023 - 19:24

Ha ido a hacer lo que mejor saben hacer los lazis: cagar(la). Cagar es a un lazi lo que enterrar la cabeza en la tierra a una avestruz. Ahí están el caganer, el cagatio, el cul-i-merda, ...

#51 Decebut, bcn (tbn), 21/01/2023 - 19:14


A mí me saca de quicio tener que estar trabajando para mantener a esta señora y a tantos otros como ella.