Publicitat
Comunicació · 14 d'Abril de 2012. 12:53h.

Maruja Torres acusa Rahola d'estar "en nómina sentimental o real" d'Israel

La columnista de La Vanguardia replica que és "la senyora amiga de qualsevol aiatol·là"

Maruja Torres acusa Rahola d'estar "en nómina sentimental o real" d'Israel

Captura d'imatge de l'article

La periodista i escriptora Pilar Rahola repassa la també escriptora Maruja Torres al seu article de La Vanguardia després de llegir una entrevista del web Jot Down. En el text diu que "l'únic que he après ha estat que la gran Maruja em menysprea profundament -anem bé, és mutu-, que redueix els meus anys de professió a la caricatura". "Jo podria reduir els seus a un d'aquests articles dient que li encantaria fer-s'ho amb el seu gosset", afegeix.

Rahola lamenta que "un dels insults que em dedica és un clàssic de la difamació" i qualifica l'escriptora de "senyora amiga de qualsevol aiatol·là que cridi contra Israel" perquè "nega el dret d'altres a pensar diferent. Quina vanitat la seva!: o penses com ella o ets un simple sicari".

En aquest sentit, Rahola explica que "diu Maruja, en el seu afany per considerar Israel el pitjor de la humanitat -el situa al mateix nivell que l'Iran- que Adolfo García Ortega (qui també va escriure contra Günter Grass), servidora i alguns altres estem 'més o menys en nòmina, sentimental o real' del pèrfid sionisme".

Finalment manifesta que l'entrevista té un "interès escàs" perquè "em conec el seu manual de tòpics, però amb tot, tendeixo a llegir fins i tot allò que em repel·leix, perquè no se sap mai on aprenem alguna cosa". "Sigui com sigui, que trist que un clàssic de l'antisemitisme feixista, vinculat als diners i als jueus, estigui en boca d'una diva de l'esquerra alliberadora", conclou.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#38 Beto, Barcelona, 17/04/2012 - 12:58

A la Maruja li recomanaria que penses lliurament algun cop i oblidès topics progres barrejats amb la matança de jueus que ens inculcava l'esglesia i que algun dia protestes per alguna de les aberracions que es cometen al mon encara que no es deguin a Israel o EEUU. Siria,Corea del N,Cuba etc

#36 calvin, 34, 16/04/2012 - 13:58

Ens hem tornat idiotes a Europa rient-los les gràcies als islamistes. L´únic país democràtic és Israel. Perquè no aneu amb la pancarta a Damasc a veure que us fa el-Basat aquell.
La Pilar tan mona ella. I aquella tia lletja de la Torres, au va que s'ho volia fer amb el gos no us enrecordeu??

#33 Pere IV, Girona, 15/04/2012 - 19:22

El senyor Gunter Grass havent estat membre de les Wafen SS valdria mes que callès. I la senyora Rahola tambe estaria millor callada o almenys que aprengui escriure que ja comença ser grandeta.

#31 www.gaycities.com, Cat, 15/04/2012 - 11:32

Raking (de més a menys): Tel Aviv, New York, Toronto, Sao Paulo, Madrid, London, New Orleans, Mexico City. A Gaza, Síria, Iran, Egipte, etc, etc quan veuen un gay l'afusellen ipso facto. Quan algú veu una gota d'alcohol, va a la presó. Quan una dona es violada, la maten a pedrades per culpable

#28 COMPARACIONS ODIOSES, Cat, 15/04/2012 - 11:19

Tel Aviv, declarada la ciutat més gay-friendly del món, 2 homosexuals es poden petonejar al carrer i no passar res... si això ho fan pels carrers de Gaza, al cap de 2 minuts se'ls afusella o se'ls penja dels ous per què escarmentin. A Tel Aviv van a la discoteca o concerts punks, a Gaza van a resar

#28.1 Saprissa, Sants, 16/04/2012 - 08:00

no serà pas pels jueus religiosos i ortodoxes...

#28.2 Jotapé, Terrassa, 16/04/2012 - 10:37

A qui vols enredar amb la teva visió etnocentrista?

Si dos homes àrabs es besen ningú de la seva cultura no pensa que siguin homosexuals.