Publicitat
Comunicació · 20 de Setembre de 2012. 12:15h.

"Mas és un feixista totalitari"

"Hi ha un article que diu no se què de les forces armades", li recorden a Intereconomía

"Mas és un feixista totalitari"

Roman Cendoya

El tertulià d'El Gato al agua, Román Cendoya, va manifestar durant el programa d'Intereconomía que Artur Mas "és el president de la Generalitat perquè ho decideix la Constitució espanyola. És un deslleial i és un feixista totalitari perquè ens imposa als espanyols, a Europa, l'OTAN i al món el seu model d'independència".

Cendoya va opinar que "Catalunya està pèssimament gestionada des que hi ha autonomia. Els governs ho han fet fatal". També apunto que "tenir més diners no garanteix que els utilitzin millor. Els cremaran més". "Madrid contribueix molt més i rep molt menys que Catalunya, però el PIB és millor perquè està més ben gestionada", ha argumentat.

En aquest sentit ha lamentat que "com no saben reconèixer la mala gestió munten un pollastre que es diu independència". "La manera que tenen de plantejar és de feixistes i totalitaris. És d'una imposició inaguantable", ha criticat.

El tertulià ha argumentat que "Mas en lloc del molt honorable és el molt finançable". "Qui és Artur Mas per imposar a tothom el que ell vol ser?", Ha insistit, a més de considerar que "el seu nivell intel·lectual és el d'un nacionalista, que com no els dóna per més el cap pensen que tots som nacionalistes ".

"Estaria bé que algú li recordi que hi ha un article que diu no se què de les forces armades que garanteix la unitat d'Espanya. I ja està bé de perdre el temps", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#25 Ona, Valls, 21/09/2012 - 22:35

Com ho diuen......... No hi ha cap geperut que es vegi el seu gep!
Intereconomia=can fatxa

#24 antoni51, badalona , 21/09/2012 - 09:22

si l'article de la "constitucion española" no sap ben be el que diu, mes val que no digui res, primer que el llegeixi.

#23 Carrasclet, Castellbell i el Vilar, 20/09/2012 - 23:20

I que aquesta genteta encara tingui els sants pebrots de dir-li feixista!

#22 Terraxa, Terrassa, 20/09/2012 - 22:14

Que Madrid rep molt menys que Catalunya!!?!?!
A kgar,no fotem home, només les inversions en la xarxa de rodalies i transport metropolità ja la posen per damunt. I ben lluny.

#21 Xipolleig, Barcelona, 20/09/2012 - 16:58

Qui banalitza els totalitarismes comparat-ho amb governs democràtics, l'endolceix perquè el recolza.
La desvergonya d'aquests fonamentalistes espanyols vol capgirar els valors d'una societat moderna, per aplaudir règims com el nazi, el franquista o el feixista.
Arriba Cendoya, Sieg Heil Cendoya!!