Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2010. 18:18h.

Mas i Montilla no es veuran les cares a TVE

El candidat de CiU i el del PSC participaran per separat a 'Tengo una pregunta para usted'

Mas i Montilla no es veuran les cares a TVE

Mas i Montilla, en una imatge d'arxiu

Els candidats a les eleccions autonòmiques catalanes del proper 28 de novembre participaran en dues edicions especials de 'Tengo una pregunta para usted' que s'emetran els dies 9 i 10 de novembre.

Els nombre un dels sis partits amb representació al Parlament català respondran a les preguntes de 60 ciutadans seleccionats per participar. Els dos espais, que duraran hora i mitja, seran conduïts per la periodista Maria Casado.

Els dos programes seran emesos per La 1 a Catalunya i per Canal 24 Hores en dual, català i castellà per a tota Espanya. Després de cada programa s'emetrà un especial del programa 59 segons, que condueix Cristina Puig per fer l'anàlisi polític a les intervencions dels candidats.

TVE ha informat que el dia 9 de novembre participarà el president català i candidat del PSC, José Montilla, la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat d'ICV-EUiA, Joan Hererra. L'endemà, 10 de novembre, apareixeran al programa el candidat de CiU, Artur Mas, el president d'ERC, Joan Puigcercós, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera.

A banda dels dos programes i malgrat les dificultats que hi ha entre els directors de campanya de CiU i PSC per arribar a un acord per realitzar els cara a cara entre Mas i Montilla, TVE ha ofert als partits polítics amb representació parlamentària la possibilitat de realitzar un debat a 6 i un cara a cara amb els dos candidats dels partits majoritaris, José Montilla (PSC) i Artur Mas (CiU).

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, barcelona, 28/10/2010 - 19:02

en montilla apart de resultar ser un incompetent a mes es un cagat,aixo que diu un home fet asi mateix de la seva propaganda ,demostra que es va fer molt curtet.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 28/10/2010 - 09:26

Los ciudadanos queremos un debate cara a cara de todos los partidos que aspiran a la Presidencia.
Lo demás son maniobras de distracción y cortinas de humo de lasque los ciudadanos estamos más que hartos.
Nos podemos imaginar los apuros de los políticos de siempre confrontados con un Albert Rivera.

#1 laura, L\'H, 27/10/2010 - 20:10

No crec que el PSC li deixi fer un cara a cara a en Montilla amb en Mas. Té totes les de perdre. No hi ha color