Publicitat

La periodista Anna Grau creu que "si la consulta dels nassos es fes aquesta tarda, la perdrien"

"Mas ja no compta"

Imatge del pacte

L'escriptora i experiodista de l'Avui i l'Ara, Anna Grau, que es va adherir dies enrere al Movimiento Ciudadano d'Albert Rivera, demana en un article al seu bloc a l'ABC, que "no perdin ni un minut més amb Artur Mas, valgui la redundància. Mas ja és menys. Ja no compta. Ja no és de fiar. Ja no vol ser el president de tots els catalans. Ja li és igual el que ens passi".

"No l'importa fer-nos patir. No l'importa que moltes famílies catalanes no puguin parlar de política si volen tenir la festa en pau aquest Nadal. Ja sé que aquest senyor els ha venut que després d'ell, el diluvi, que amb ERC seria molt pitjor. Mentida. Primer perquè ja no pot ser pitjor. I segon , perquè entre ell i ERC l'única diferència és que ell es fotrà una patacada electoral majúscula, mentre que ERC pot guanyar", afegeix la periodista.

"Feu-me cas, accelerin i no prolonguin l'agonia. Com més aviat marxi Mas, millor. Busqueu altres interlocutors. Perquè no hi ha res pitjor que un fracassat al capdavant d'un govern. Fins i tot amb ERC hi ha una remota possibilitat de canviar de tema, de parlar de qualsevol altra cosa un cop hagin aconseguit el que volen (treure CiU per posar-s'hi ells, baixar del burro per pujar al cotxe oficial)", apunta.

La periodista recorda que "el 9 de novembre de 2014, que és quan el Govern Hipercatalà pretén celebrar la consulta, es compliran exactament 23 anys de la caiguda del Mur de Berlín. Són capaços d'haver triat la data expressament? Encara que potser no, perquè si ho penses és tot el contrari, ells pretenen aixecar un mur, no tirar-lo. Els que el volem tirar som tots els altres".

"Atenció navegants: si la consulta dels nassos es fes aquesta tarda, la perdrien. No sé per quant però la perdrien. Creieu-me, no sumen. Per això pressionen i tensionen tant i ens intenten fer la vida impossible als que no hi estem d'acord, sobretot si hem nascut allà, hem mamat el mateix que ells i per tant no poden al·legar que la nostra sang és impura. I no els queda una altra opció que tractar de disfressar de traïció la nostra decepció infinita", afegeix.

"Atenció Sepharad, atenció Espanya, atenció Houston, tenim un problema: hi ha algú aquí? Ens escolten? Ens ajudaran a seguir aquí? O es quedaran de braços plegats mentre ens trenquen Catalunya i el cor?", pregunta. "Houston, no ens deixin sols. Espanya, torna a fer màgia, a fer amics, a fer història. Tots plegats. Però ja", conclou.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#60 BEJOTA, bcn, 21/12/2013 - 20:43

El president de La Caixa, Isidre Fainé, ha confessat el seu malestar amb la deriva independentista de CiU, esperonada per ERC i pels mitjans de comunicació autonòmics, fins al punt que el destacat financer li hauria etzibat a Artur Mas, en conversa privada, "President, t'estàs equivocant".#59 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 21/12/2013 - 08:38

La pitonisa ha parla! Deixa que el poble voti i calla una miqueta si pots. Lamentable el comentari i certament patètic.

#58 Faithless, Barcelona, 20/12/2013 - 21:22

Aquesta senyora vol substituir, Albert Boadella o Paco Marhuenda, en l'imaginari espanyol anticatalà. Està malalta d'autoodi.

#57 Lluís, Moià, 19/12/2013 - 19:47

Seria interessant per la ciència en general i per la part que ens toca als catalans en particular, estudiar aquerta ràbia no continguda d'aquesta dona contra els nacionalistes, més que res per la salut de la població

#56 BEJOTA, BCN, 19/12/2013 - 19:42

El consejero delegado de Banco Sabadell, Jaime Guardiola, ha asegurado que la entidad es "un banco español" y no cree que las tensiones independentistas vayan a influir en el negocio. "No, nosotros no lo notamos", ha asegurado en un entrevista en El Economista, publicada este miércoles.