Comunicació · 16 de Gener de 2013. 11:28h.

Mas passa comptes amb El Mundo

"Els que tenen la ment malalta per fabricar això deuen saber per què ho fan"

Mas passa comptes amb El Mundo

Portada d'El Mundo durant la campanya

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la primera entrevista concedida des de les eleccions per passar comptes amb El Mundo, que durant la campanya va publicar una informació, la informació basada en un suposat esborrany policial que esmentaria comptes a Suïssa d'Artur Mas i Jordi Pujol.

En declaracions a Catalunya Ràdio ha lamentat les "difamacions, calúmnies, mentides" que es van publicar durant i després de la campanya que esquitxen la federació nacionalista i ha apuntat que "els que tenen la ment malalta per fabricar això deuen saber per què ho fan".

Mas ha reconegut que "el pitjor de tot aquest període -des que va anunciar la convocatòria de les eleccions- va ser comprovar el joc brut que alguns pretenien per alterar el resultar a Catalunya". "Que això passi -ha continuat- en una democràcia consolidada i que et trobis pràcticament indefens davant determinades calúmnies i difamacions és la part més lletja de tot plegat".

Tot i això, ha expressat que "jo ja hi comptava" i "ja vaig advertir que es diran coses per desestabilitzar el procés de Catalunya". "A Madrid, a determinats nivells, això ho tenen molt clar i aquí a vegades anem amb el lliri a la mà", ha lamentat.

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha dit que "si qualsevol difamació o calúmnia la convertim automàticament en un delicte provat estem perduts perquè ja ens han trobat la manera d'intentar-nos enfonsar com a país. Per tant, distingim bé entre allò que realment ho és i allò que s'intenta dir o fer per crear dubtes en la societat catalana".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#29 BEJOTA, bcn, 21/01/2013 - 19:14

Sr. Mas:Els vontans de CIU ,volen que la política de Catalunya estigui en mans de cataláns .Aixó ,no vol dir pujar-se al munt.Els d'ERC ,són gent que comparteixen una paranoia obsessiva de trancament de l'Estat sense aportar cap motiu objectiu:Els de CIU,no.Vosté mateix...


#28 BEJOTA, bcn, 17/01/2013 - 20:56

Sr. Mas :La paranoia ,és una greu malaltia que pateix vostè i molta gent a Catalunya.Qué 'ns agafin confessats si arrivan a manar els de la tribu nacionalista !

#27 justicia, rubricata, 17/01/2013 - 20:15

A veces me pregunto ¿quién es culpable? y ¿quien es inocente? Los periodistas del periòdico "El Mundo" parece que lo tienen muy claro: los de su entorno son veraces y saben mucho màs de Catalunya que los propios Catalanes...¿Serà posible?

#26 contribuyente, Santo Domingo, 17/01/2013 - 12:20

En cualquier otro país de nuestro entorno ya tendría que haber dimitido y hasta seria reo, sa jodio

#25 Winston Churchill, Lleida, 17/01/2013 - 08:54

El Mas és un petit corrupte, amb una inteligència molt limitada ( els chanchullos serios, els ha fet la seva dona ) i que esta on esta per fer de llepaculs del padri Pujol.
Aquest el va deixar pujar, pensant en canviar-lo per l'Oriolet.
Ara resulta que aquest es un lladre barroer i l'han pescat.

#25.1 Moles, Les Ardenes, 17/01/2013 - 13:44

Per esbrinar els paràmetres d'una intel·ligència , quina sigui, com a mínim l'estudiós ha de gaudir d'una certa formació superior en quan a examinador.