Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2011. 17:21h.

Mas presumeix d'esquí a TV3

El president de la Generalitat, 'estrella' del programa 'Temps de neu'

Mas presumeix d'esquí a TV3

Mas, en un moment de l'entrevista

El programa de TV3 Temps de neu esquiarà aquest dijous amb el president de la Generalitat, Artur Mas. L’equip del programa fa un recorregut amb el president per l’estació de la Molina, al llarg del qual el president declara que el govern de la Generalitat donarà tot el suport a la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d’hivern de l’any 2022. TV3 ja va dedicar un programa especial a Mas després del 28-N.
 
“Podríem fer uns grans Jocs Olímpics d’hivern”, afirma Artur Mas. “No serà fàcil, però crec que estem absolutament capacitats per organitzar uns bons Jocs Olímpics d’hivern, que serien molt importants per a Catalunya i òbviament per al Pirineu”, afegeix.
 
El president, que fa 40 anys que esquia, va visitar dissabte passat les estacions de Masella i la Molina, en companyia del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. L’entrevista es va fer durant el recorregut del  telecadira Jumbo, que dóna accés a la Tossa d’Alp, a més de 2.500 metres d’altitud.
 
A més, Mas té paraules d’elogi per a la Molina i els Mundials de snowboard: “ha sortit rodó, amb  una nota molt alta i en condicions molt dures. Tot el món ha vist que fem les coses bé. Som un país de neu, tenim unes estacions modernes, ben preparades i un gran Pirineu. La gent ja el coneix, però ara hem de fer que el coneguin a tot arreu".

 Quan li van preguntar  si les estacions rebrien ajudes, diu: “No tenim diners, però si planifiquem bé a mitjà termini podem fer moltes coses. El nostre govern serà àgil, amic de l’activitat econòmica, poc burocràtic.”

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Mariona, tarragona, 04/02/2011 - 11:34

Només tinc una pregunta: qui va pagar el cap de setmana dels dos mandataris?

#20 Ivan, BCN, 02/02/2011 - 12:34

Esquiar a Núria, per exemple, son 15€, tampoc es res de pijos ni car (quant val una entrada al Camp Nou??) i a mi no m'agrada, que consti.
El problema es el preu que té la propagandas que paguem tots a TV3. Camara, productor, so...etc, per fer publicitat d'una mesura del impresentable deL Hereu

#19 carme, barcelona, 02/02/2011 - 12:05

Amb la feina que hi ha per fer i aquest Sr. se'n va a esquiar?. Serà que no hi ha problemes al pais............. Mare meva quina colla, jo crec que això no ens ho mereixem.

#18 Jordi, Barcelona, 02/02/2011 - 09:39

Doncs Catalunya ha d'estar plena de 'pijos' perquè a vegades es munten unes cues que deu n'hi do. Ai, els prejudicis progres, quin mal ens han fet !!.

#17 Pere, CATALONIA IS DIFERENTS, 02/02/2011 - 09:15

HOME, ES CLAR, UN PIJO HA D'ESQUIAR, I TANT!