Publicitat
Comunicació · 20 de Febrer de 2011. 11:27h.

Mas ratifica Terribas a TV3

El president considera que "està fent una feina més que correcta" i que "no està en discussió"

El president del Govern, Artur Mas, ha assegurat que el càrrec de Mònica Terribas com a directora de TV3 no perilla. En una entrevista a l'Avui, ha manifestat que "no dependrà només de nosaltres, però és indiscutible que la Mònica Terribas està fent una feina més que correcta". El canal 3/24 ha recollit la informació tot afirmant que la figura de la diretora de TV3 és "indiscutible".

En aquest sentit, ha explicat que "primer hem d'aprimar els òrgans de govern, perquè és un aprimament que si es fa a l'administració ningú n'ha de quedar lliure, i la Corporació tampoc hi ha de quedar. Però la figura de Mònica Terribas en particular jo crec que en aquests moments no està en discussió".

D'altra banda, ha  denunciat que "l'Estat ens té collats pertot arreu". "Ens haurà de pagar el que ens deu, tot i que no vol. El fons de competitivitat són entre 1.300 i 1.400 milions d'euros, i ara no ens els volen pagar. Diuen que el 2013, però ja ho veurem", ha afegit.

També ha assenyalat el tripartit com a culpable de la mala situació financera. "Sí que hi ha una responsabilitat del tripartit: hi va haver un increment de la despesa superior al que havia de ser. I això ho estem pagant. Jo no vull fer una crítica aforada contra els altres, però hi ha algunes coses poc discutibles. No tenim ganes d'insistir en la culpa de ningú", ha dit Mas.

Mas i Terribas, en l'entrevista electoral després del 28-N
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 22/02/2011 - 00:17

Evident que el president Mas intenta una entesa transversal a Cat. buscant una unitat que ens reforçaria com pais.Crec es inutil tots els de l'esquerreta i els progres del pais estàn decidits a una politica destructiva total.Fins quan haurem de suportar editors de noticiaris que son l'oposició ??

#12 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 19:23

Siscu, tens nom de guerra de barcus. Com la Teresa i l'autor de Coristes i numismàtics.

#11 Siscu, Artesa de Segre, 21/02/2011 - 17:39

Joan (Ferran?) la Corpo independent?, amb un dir. gral. comissari politic d'ERC nomenat amb frau de llei i una cap d'informatius amb fil directe amb Nicaragua?. Quin concepte més extrany que tens del que és ser "independent", nano!!. I per no parlar de'n Fuentes!!!

#10 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 11:45

La impotència de CiU és clamorosa. Si almenys la ratificació de la persona anés acompanyada d'un canvi radical. Però ni això. TV3 continua adreçant-se a espanyolistes (pel marc de referència), a antioccidentals (per la ideologia) i a burros (pel nivell). Com si hi hagués encara Tripartit.

#9 Joan, Barcelona, 21/02/2011 - 10:35

Ciscu : no és cert. L'informe no era vinculant. I si tan desagrada a CiU, que canvïi la frase que es va canviar, que ara la podria beneficiar a ella.
Per cert, ara volem un comissari polític de CiU? No havia de ser independent, la Corpo, com als països avançats?