Publicitat

Una vinyeta de Gallego & Rey el compara amb un ruc

Mas, segons El Mundo

Vinyeta de Gallego & Rei

El Mundo publica un ruc amb cara del president de la Generalitat, Artur Mas, i el titular 'Kale Burroka' -en al·lusió a la kale borroka basca- la tradicional vinyeta de Gallego & Rey, el més important del diari durant el seu número de Nadal i Sant Esteve.

Les crítiques a Mas després del gir sobiranista de CiU inclouen també l'editorial que considera que "la actitud cautelosa" del Estado "lo ha envalentonado" i lamenta les "ofensas que el Gobierno no debería pasar por alto" en al·lusió a "tapar con una cortina el retrato del Rey" i el "trato vejatorio" al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

El rotatiu també considera que "Cataluña es hoy una comunidad autónoma en estado de rebeldía, donde no rigen las sentencias del Tribunal Supremo, se retiran símbolos constitucionales, se anuncia el incumplimiento de las leyes y se da por sentado que el Jefe del Estado ya no reina en ella".

El diari dirigit per Pedro J. Ramírez també destaca en portada que "El Rey se ciñe a reclamar 'lealtad recíproca' y 'respeto a las leyes' alhora que lamenta, a l'editorial, que no fes una "nítida defensa de la unidad de España".

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#40 Jo mateix, Terrassa, 28/12/2012 - 01:44

Jo ho trovo divertit. Si el símbol del català per voluntat popular es el burro... Artur Mas com a president dels catalans sí que correspón!!,

#39 Cigronet, SFG, 27/12/2012 - 11:19

Al mal parit del director de l'Inmundo, perquè altre nom no es mereix, el què s'hauria de fer, és publicar el vídeo en el qual ell va vestit amb roba interior de dona, jugant amb una prostituta.... o fent massoquisme.

#38 Artur, BARCELONA, 27/12/2012 - 09:42

A P P C

#38.1 Joaquim, Alp, 27/12/2012 - 11:23

totalment d'acord!

http://www.youtube.com/watch ?v=58O4EcMC6dQ

#37 Decart, L'Escala, 27/12/2012 - 01:30

Ja no es que estiguin nerviosos, el que estan es cagats de por. Han trencat qualsevol possibilitat de entesa. Que es quedin amb la seva sacrosanta constitució que potser a ells els hi queda molt bé Peró per nosaltres ens ofega en el seu mar d'Intolerància.
Només si som lliures podrem ésser.

#36 xavier, sabadell, 26/12/2012 - 21:27

Potser és el moment que sorti el famós vídeo del P.J. fetixista que tan bé escau aquest home/dòna de moral distreta quan es tracta de la seva intimitat, però que en societat tan detesta

#36.1 JdB, La Selva.GI, 27/12/2012 - 14:42

Te el mateix to de veu què el psicòpata militar dictador i colpista , amb un perfil sorgit d'un estudi psiquiàtric pels acomplexats, respon amb les actituds estandaritzades en els mecanismes de desenvolupament negatiu del cervell. De moment sols paper i tinta son la seva arma, i no és poca cosa.