Publicitat
Comunicació · 21 d'Agost de 2012. 10:09h.

Masclisme a Punto Pelota

Ramos Marcos a Carme Barceló: "m'ha de dir una senyoreta o senyora el que ha de fer un jugador?"

L'exàrbitre Joaquín Ramos Marcos i la periodista catalana Carme Barceló s'han embrancat en una discussió durant el programa Punto Pelota d'Intereconomía d'aquest dilluns. L'excol·legiat ha fet comentaris masclistes a la periodista com "em dirà una senyoreta o senyora el que ha de fer un jugador?"

La discussió ha començat en ple debat sobre si preferien o no que el defensa portuguès del Madrid Pepe jugués l'anada de la Supercopa després que sigui dubte per patir un traumatisme cranioencefàlic en el primer partit de Lliga.

Ramos Marcos ha opinat que "Pepe és un jugador com molts altres. Jo no sé si està bé recordar el que Pepe li va fer a Casquero, però no en recordo cap més". "Les entrades de Pepe, l'estil de Pepe... Això no és una germaneta de la caritat", ha dit llavors Barceló.

"Vols que et digui jugadors del Barça de la meva època que entraven fort? M'ha de dir una senyoreta o senyora el que ha de fer un jugador? He d'aixecar el dit perquè tu no tens ni idea d'això!", ha replicat l'exàrbitre. "Que no tinc ni idea? O em demanes disculpes o me'n vaig! Per què ets tan despectiu i tan mal educat? És un to masclista", li ha dit llavors la tertuliana.

"Tu t'has vestit de curtet?", li ha preguntat ell. "Vinga, un comentari masclista. Si ho estàs desitjant, xato. Fa estona que ho estàs desitjant. Sé el mateix que pots saber tu, o potser més. Estàs demostrant que molt obert no ets, fill meu", ha contestat Carme Barceló.

Joaquín Ramos Marcos l'ha tallat amb un "tu no parlis", al que la periodista ha replicat que "escolta, a mi no em diguis que no parli, que calli i no em diguis que no tinc ni idea, perquè t'asseguro que tindràs un problema amb mi i no en tinc gens de ganes. És un to masclista que tela marinera..."

El presentador de l'espai, Josep Pedrerol, ha hagut d'intervenir per calmar els ànims entre els dos tertulians i li ha demanat a l'excol·legiat que respectés les opinions dels altres.

Un moment de la discussió
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 25/08/2012 - 06:36

Mireu a PUNTO PELOTA el Homes que surten al programa de tertulianos hi mireu cuantes dones surten de tertulianas Programa MACHISTA Que no valora alas dones he

#14 Miquel, Barcelona, 22/08/2012 - 01:15

Dues coses:
Primera, o forma part de l'espectable o, segona, la Carme Barceló s'ho mereix per anar a aquests programes amb tanta baixesa moral

#13 defer, cins, 21/08/2012 - 16:29

I aquest senyor decidia lligues a les espanyes. Mare meva com volem anar bé.

#13.1 Ramon, Lleida, 21/08/2012 - 20:23

Si peró les decidia a favor del Madrid, i com ell gairebé tots els àrbitres, abans i avui en dia.Per alguna cosa tenen tots els organismes esportius oficials a Madrid.

#12 vicenç, Cornellà, 21/08/2012 - 16:29

però algú es mira aquesta pestilència de programa??

#11 Tim, Bcn, 21/08/2012 - 15:45

Aquí creo que quien se equivoca es el ex-árbitro.