Publicitat

Només set minuts parlant de las imputacions i la resta de la seva gestió al capdavant de l'alcaldia

Massatge a TV3

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assistit aquest dimecres al programa 'Tot es mou' de TV3. La periodista Helena Garcia Melero ha entrevistat a la líder dels comuns durant l'espai de la cadena pública. Tot i la recent notícia de la imputació de Colau, l'entrevista ha ocupat la major part del seu temps en la gestió pública de l'alcaldessa al capdavant de la capital catalana.

Concretament, durant l'espai que totes dues han estat a plató, el programa ha parlat durant poc més de set minuts de la querella contra la líder dels comuns mentre que la resta, uns disset minuts, de la seva gestió a l'Ajuntament.

Sobre la imputació, Colau ha assegurat que "busquen el soroll" i que no pensa dimitir. "El que diu el nostre codi ètic és que són causes de corrupció i prevaricació amb ànim de lucre. Aquí mai ni tan sols els denunciants han dit que tinguem ànim de lucre", ha justificat.

"Aquests fets ja es van arxivar i ara és estrany que aparegui una associació que ningú coneix i ho denunciï un altre cop", ha explicat. "Aquesta associació va presentar esmenes al reglament de participació que nosaltres volíem aprovar al ple de l'Ajuntament per fer possible una consulta publica sobre la gestió pública de l'aigua, preguntar-li a la ciutadania si prefereix una gestió pública o privada", ha afegit.

"És estrany que una cosa tant rellevant com aquesta aparegui als mitjans de comunicació i que jo no hagi rebut la notificació de manera deguda quan és una situació personal i, en canvi, la tingui diferents mitjans de comunicació i jo no hi hagi tingut accés ni tan sols a la causa", ha expressat l'alcaldessa.

Colau ha parlat la major part de l'entrevista sobre la seva gestió. En referència a la seguretat a la capital la líder dels comuns ha manifestat que "estem complint amb l'objectiu d'augmentar els agents de la Guàrdia Urbana i estem posant un 40% de dones en les noves promocions".

L'alcaldessa també ha parlat, entre d'altres temes, sobre el projecte d'una nova seu del Liceu. "Veiem molt bé aquest projecte, el facilitarem i ajudarem en allò que estigui a les nostres mans", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Bic, 20/01/2022 - 13:47

Estelados y comunistoides, gentuza todos... Jua, jua, jua,...

#2 E. Payetó, Barcelona, 20/01/2022 - 08:47

Bueno a mi ya me deja más tranqula las explicaciones que ha dado (es ironía).
Ya si el 40% de las nuevas promociones a Guàrdia Urbana son mujeres, la gestión es más que buena (es ironía).
Se contradice que nadie conoce dicha asociación (así lo interpretó yo) pero que quiso introducir enmiendas.
Es una necesidad la nueva sede del Liceo (más

#1 Marc de Vich, Vich, 19/01/2022 - 21:55

En un mundo normal, con la crisis sanitaria, educativa y económica que tenemos, lo suyo seria, que alguien con un poco de sentido común e inteligencia, supiera comunicar a esta sociedad muy asustada y acorralada por el día a día, lo que estamos viviendo y no esta mentirosa compulsiva, y si mala persona, que se vaya y deje de hacer ponzoña