Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2020. 18:49h.

"Matamala és un exiliat d'anada i tornada"

Ramón de España: "vaig començar escrivint del David Bowie i acabaré parlant del Puigdemont"

El periodista Ramón de España ha afirmat que Josep Maria Matamala, exsenador de JxCat i amic personal de Carles Puigdemont, "és un exiliat d'anada i tornada". Ho ha dit en l'acte de presentació del llibre d'Albert Soler "Estàvem cansats de viure bé" a la localitat de Banyoles (Pla de l'Estany).

De España ha exposat que "Matamala, que només és conegut per les seves trapisondes a l'Ajuntament de Girona quan Puigdemont estava d'alcalde, ara va per la vida que li treguin el cap a la gent". "Ell, de tant en tant, diu 'm'exil·lio', desapareix a Waterloo i quan torna, és rebut per les majorets", ha ironitzat sobre l'estada de l'empresari a Bèlgica.

També ha fet broma i ha dit que "Albert Soler es va preocupar d'aquesta família abandonada permanentment per culpa del procés..." "Malauradament la família no s'ho va prendre igual de bé que jo i van començar una campanya contra Albert Soler", ha denunciat.

Aleshores l'autor del llibre ha apuntat que "em va dir que em 'miraria fixament' quan em veiés". "Com a amenaça és peculiar... com si et vols quedar mirant la catedral", ha etzibat l'articulista de Crónica Global.

Ramón de España ha assenyalat que "vaig començar escrivint del David Bowie i acabaré parlant del Puigdemont". "Quina merda de carrera! Amb el bé que anava jo... Sexe, drogues i Rock&Roll, doncs no! Procés! Fins que moris d'avorriment", ha conclòs.

Finalment, ha dit que "jo el procés no me'l puc prendre en serio" i ha posat l'exemple dels "quatre iaios amb el llaç que tallen la Meridiana". "El sector social més afavorit del procés és la tercera edat perquè ha passat d'una vida sense horitzons a tocar els collons".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Raurell, Barcelona, 13/01/2020 - 08:52

Máxima expresión de la mentira indepe: eate tio huye de quien no le persigue. Igual que Ana Gabriel, que no quiere ir a la cárcel y nadie le quiere meter.
Menudo frikismo. VIVA ALBERT SOLER!.

#3 N. Carbo Nel·l O'Callaghan, El Prat de Llobregat, 13/01/2020 - 08:16

a varios con menores o bien almacenaban fotos y demás.

#2 N. Carbo Nel·l O'Callaghan, El Prat de Llobregat, 13/01/2020 - 08:15

A parte de tocar lo que dice el Sr. de España, lo malo que de tanto en cuanto cae alguno, procesista o no, españolista o no, que usan lo que tocan unido a la varita mágica, pero a menores.
Si el PP corrupción (económica) el PSOE también, de acuerdo pasada, saben que si quieren gobernar eso lo han de eliminar, pero de partidos indepes han pillado

#1 atl.lota, pineda , 12/01/2020 - 23:02

No se si té trapisondes, suposo que si.Pobret, només té DINERS, I es pensa que amb aixó ho té tot. Doncs no senyor, El SENYOR ALBERT SOLER, no se si es ric o no peró el RIC aquest , no li arribarà mai a les soles de les sabates..Segueixi sempre com ha sigut fins ara SR ALBERT SOLER, Els altres, no arriben a la categoria de senyor