Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2020. 09:34h.

Mediapro demanava 800.000 euros per un documental a favor del procés

Tot i els "problemes de finançament" de TV3

Mediapro demanava 800.000 euros per un documental a favor del procés

La interlocutòria del jutge revela que Mediapro, la productora de Jaume Roures i Taxo Benet, va cobrar 800.000 euros per un documental sobre el procés fins i tot malgrat els "problemes de finançament" pels quals travessa la CCMA.

"La intervenció telefònica ha reforçat els comentaris efectuats per Terradellas respecte al fet que Madí i Roures estaven fent temes importants en matèria de comunicació i és rellevant que Tatxo Benet, de Mediapro, hagués cridat a David Madí per explicar-li els problemes de finançament de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que havien parlat amb Castellanos per buscar una solució per al pagament dels 800.000 euros que sol·licita Mediapro per un documental sobre el Procés ".

D'altra banda, "els contactes de David Madí van permetre a Jaume Giró reunir-se amb Antoni Molons a la seu d'Aigües de Catalunya. D'aquesta trobada Jaume Giró esperava obtenir alguna subvenció o ajuda de el Departament de Presidència per impulsar el projecte d'edició d'un diari econòmic. A l'respecte d'aquesta trobada, cal tenir en compte que Antoni Molons va ser detingut per aquesta Unitat per un delicte de malversació vinculat a l'referèndum d'l'1 d'octubre ".

"Joaquim Jubert li va demanar ajuda perquè li trobés algun lloc d'assessor d'algun conseller o en alguna empresa o organisme públic quedant Madí a que seria millor parlar-ho personalment".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepe , andorra, 29/10/2020 - 22:17

lo q se ha dado en llamar de toda la vida, capitalismo de amiguetes con el dinero de los impuestos q deberia ser para otras cosas, q ya bastante se lleva el caradura este, del q dicen las malas lenguas q es una de las terminales mediaticas de Soros en España junto a la open foundation society

#8 Rasca, castelldefels , 29/10/2020 - 20:48

welcome to the paradise of corruption in europe

#7 Neferu, Barcelona, 29/10/2020 - 19:32

En estas cosas gasta el dinero público las instituciones catalanas y por eso tenemos los catalanes los impuestos más altos de tada España. Aquí pagamos hasta por respirar y a veces hasta pagamos doble el mismo impuesto, con distinto nombre pero exactamente el mismo. Colau sabe mucho de eso.

#6 Joan, barcelona, 29/10/2020 - 17:03

Cada vez que veo una foto de este tipo, este de donde este, me sale del alma decir, pero que tio mas feo, con ese careto no me extraña que este cargado de odio.

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 29/10/2020 - 14:00

Este personaje siniestro y peligroso es unos de los mafiosos principales de la Nostra.