Publicitat
Comunicació · 5 de Març de 2012. 17:05h.

Mediapro permet l'entrada de Punto Pelota al Camp Nou

Intereconomía pot assistir als partits, malgrat el veto del Barça, perquè els drets són de la productora de Roures

Els periodistes de 'Punto Pelota' van poder entrar al Camp Nou el passat dissabte, amb motiu del partit entre el FC Barcelona i l'Sporting, perquè les acreditacions dels partits de Lliga les reparteix Mediapro, l'empresa que té els drets audiovisuals dels encontres, i no el club amfitrió.

Malgrat el veto del Barça, Quim Domènech va accedir a la sala de premsa i va fer-li una pregunta a l'entrenador basc dels forasters, Javier Clemente, qui va fer broma per aquesta circumstància. "Vosaltres que hi feu aquí? No us havien retirat les acreditacions?".

També va poder ser-hi a la zona mixta. Els periodistes del programa esportiu d'Intereconomía, dirigit per Josep Pedrerol, no poden accedir, però, als entrenaments ni a cap altre acte organitzat pel Barça a les seves instal·lacions.

El passat 24 de febrer, el FC Barcelona va emetre un comunicat en el qual retirava les acreditacions a 'Punto Pelota' perquè amb la seva actuació en l'afer Miguel García "vulneren el codi deontològic del Col·legi de Periodistes i lesionen la imatge de la nostra institució", segons el club.

Josep Pedrerol, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Cartanya, bcn, 06/03/2012 - 17:37

Es però que en els partits no televisats, tampoc puguin entrar, si Mediapro te els drets i no el Barça, no crec que sigui de tots els partits, si no solament dels televisats, i llavors com diu algú per aquí si ningú del Barça els i contesta dons ja esta.

#6 Albert, Barcelona, 06/03/2012 - 13:44

És tant fàcil com no respondre cap pregunta seva.....i problema resolt.

#5 carracuca, barcelona ESPAÑA, 06/03/2012 - 01:06

vaya ridículo de can qatar y vaya descuido de exbandera roja al no advertirles que las acreditaciones para los partidos son cosa de mediapro. Lo que me extraña es que a estas alturas los moros que pagan el pastón no han impuesto que las mujeres entren con burka.

#4 Calígula, Girona, 05/03/2012 - 20:47

Ridículo de la directiva del Barça...

#3 Ramon, Barcelona, 05/03/2012 - 19:12

Sí, el Jaimito Roures és del Barça com abans havia estat soci de La Vanguardia Española... i prèviament de Mundo Obrero i Bandera... i de Te-Ven3, Herri-Batasuna, El País, el Real Madrí i el PP Pujol-Polanco.