Comunicació · 29 d'Octubre de 2019. 13:30h.

Menció d’honor a Mediapro

El Govern atorga els Premis Nacionals de Comunicació

Menció d’honor a Mediapro

El Govern ha atorgat avui, en la seva reunió setmanal dels dimarts, els Premis Nacionals de Comunicació, que inclou una menció honorífica a la productora Mediapro, de Jaume Roures, que s’ha arrenglerat sovint amb el procés.

Els guardonats són el magazine L’altra Ràdio de Ràdio 4 en Radiodifusió; la sèrie Merlí de TV3 en la categoria de Televisió, el periodista d’esports d’El País Ramon Besa; el diari Crític en la categoria de mitjans digitals; el Grup Segre en la de Comunicació de Proximitat; i Jaume Alemany en Publicitat.

El jurat, a més de Mediapro, ha atorgat també una menció honorífica al periodista de La Vanguardia Tomàs Alcoverro per la seva llarga trajectòria a l’Orient Mitjà.

El jurat està format per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons; així com tots els vocals, senyores Neus Bonet Bagant, Maria José Recoder Sellarès i Rosa Romà Bonfà i senyors Marc Elena Soler, Miquel Gamisans Martín, Ignasi Genovès Avellana, Ramon Grau Solevila, Enric Jové Bosch, Roger Loppacher Crehuet, Miquel Miralles Fenoll i Marçal Sintes Olivella. 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 rosa, Barcelona, 30/10/2019 - 11:52

Aquest home té un morro que se'l trepitja. Si sabesim totes les seves martingales. Perqué el govern li condedeixi una menció honorífica !!!!!!

#16 Carlos Fontes, Barcelona, 29/10/2019 - 21:40

Si alguien tiene cara de rata, actúa como una rata y huele como una rata, no lo dudéis: es una rata.

#15 Onofre de Dip, Barcelona, 29/10/2019 - 21:36

Y es que el que vale, vale; que mucho fascista envidioso es lo que hay...

#14 OFNI, EL CARXE, 29/10/2019 - 20:47

"I a mi no m´han donat ni una me...és normal,què vols d´un govern de col.laboracionistes amb Ecspanya?. Espere que el MHP de debò segueixi sense deixar-lo usar el wàter de Palau."
Vicens Pardal,Villagüevo.

#13 arm, figueres, 29/10/2019 - 17:01

mediapro lo que vol es diners, res de mencions