Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2022. 14:53h.

"Menys Bricoheroes i més Plats Bruts"

Vox diu que TV3 "extrangeritza" la meitat dels catalans

"Menys Bricoheroes i més Plats Bruts"

El diputat de Vox Alberto Terradas ha reclamat a la presidenta de la presidenta de Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, que aposti per "menys Punt D, menys Bricoheroes i més Plats Bruts" per a refundar els mitjans públics catalans.Terradas ha criticat que el programa que protagonitzen Jair Domínguez i Lluís Jutglar 'Peyu' és "un insult constant". "Parlen vostès de cohesió però quina cohesió prediquen vostès?", ha preguntat.

"Estan extrangeritzant a la meitat de la població de Catalunya. Aquesta és la cohesió que difonen els mitjans de comunicació?, això és el que volen per als nens?", ha insistit, i ha defensat que "volem tancar TV3".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 18/06/2022 - 15:43

Me encantaría que volvieran a reponer Plats Bruts. Así volveríamos a ver a Joel Joan interpretar el único papel que realmente sabe interpretar: el de Joel Joan.

#2 Antisupremacista, bcn. España, 18/06/2022 - 10:19

No hay lengua más propia de un territorio que la que hablan la mayoría de sus habitantes.

Tv3 es una tv étnica supremacista, que no tiene cabida en una democracia.

#2.1 Anatoly, Bcn, 18/06/2022 - 15:48

#2

Val molt bé, si tv3 es dels lazis (ho dubto) llavors tv1 de qui és o qui la veu?. TAMBÉ la paguem dels nostres impostos. Ah clar, es en castellà, clar . ..

#1 Marc de Vich, Vich, 17/06/2022 - 15:16

Jo també vull que es tanqui, i no només pel que diuen, expliquen o difonen, sinó per la pasta ingent que s'emporta tot el seu personal i que d'alguna manera se'ls hauria de reclamar, un canal que viu única i exclusivament per lazis i amb diners de tots, tancament ja i devolució de sous, des de la seva creació, bé sabien on es ficaven