Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2019. 15:00h.

Menyspreu de Sanchis a una diputada del PSC

El director de TV3 es refereix a Beatriz Silva com "aquesta gent"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha menystingut la diputada del PSC, Beatriz Silva, durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals CCMA). Després que Silva reclamés a Núria Llorach més continguts sobre la violència masclista, Sanchis ha aprofitat una pregunta de JxCat per dir que "hi ha que no ens miren i diuen en veu alta i que nosaltres no fem programes sobre la violència masclista o sobre la pobresa".

"M'agradaria que aquesta gent que diu això mirés TV3 i parlés amb coneixement de causa", ha reblat. La diputada dels socialistes catalans ha demanat la paraula per "al·lusions" i ha denunciat que "vostè s'ha referit a les referències que he fet jo com 'aquesta gent'". "Em sembla que utilitzar aquesta expressió amb una diputada del Parlament no correspon i li demanaria que la retirés", li ha reclamat.

Sanchis ha al·legat que "no volia fer al·lusions personals, ho retiro" i ha dit "podia haver fet una al·lusió personal però tampoc no volia donar peu a un debat perquè crec que és més interessant que ho parlem amb més temps". "Li sembla correcte referir-se a mi com aquesta gent?", ha insistit la diputada.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 soloesmiopinon, Tabarnia, 29/11/2019 - 21:50

Y sin embargo, "esta gente" sigue empeñada en pactar con quien les desprecia. Así nos va.

#4 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 29/11/2019 - 19:17

¿Este tipo de desprecio no se consideraría machismo, según las flamantes nuevas reglas del juego político-social? Tengo la impresión de que si uno del Eje del Mal (PP/Cs/Vox) se refiere así a una colega de partido progre (que no de izquierdas), el lumpen amarillo, los bienpensantes y los abajofirmantes de EstePaís© se les hubiera echado encima.

#3 M Pilar, Barcelona, 29/11/2019 - 19:16

Ell si que és aquesta gent. Està reprovat pel Parlament no sé quan temps hi fa, i segueix tant o més xulo que mai!!! Vergonya!!!

#2 rosa, Barcelona, 29/11/2019 - 16:31

Amb " aquesta gent", som molts i vosté un poca solta.