Publicitat
Comunicació · 16 d'Octubre de 2012. 10:32h.

Mercedes Milà creu que Wert "engreixa" l'independentisme

"No puc comprendre com no ha presentat vostè solet la dimissió i se n'ha anat a casa"

Mercedes Milà creu que Wert "engreixa" l'independentisme

Mercedes Milà

La periodista Mercedes Milà ha afirmat que el ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, "ha fet engreixar les files dels que desitgen que Catalunya se separi de la resta" després de dir que volia "espanyolitzar" els nens catalans.

En un apunt al seu bloc, la presentadora de Telecinco manifesta que "entenc els catalans que senten que des de Madrid no es perceben els sentiments d'una part molt important del poble català, hagi nascut dins o fora de Catalunya. Entenc que la seva ceguesa és tan enorme que arriba a molestar i fins i tot a ser ofensiva. Entenc que després de les paraules de tot un Ministre hagin saltat tots els ressorts i les alarmes i s'hagi posat en marxa la memòria històrica d'un poble que coneix la repressió i el dolor de no poder ser qui és".

En aquest sentit expressa que "no perdono  aquest ministre el fet d'haver dit alguna cosa tan estúpida com que cal espanyolitzar ningú" i diu que "és imperdonable, és, per a mi, motiu molt seriós de dimissió". "No puc comprendre com no ha presentat vostè solet la dimissió i se n'ha anat a casa", afegeix.

Milà considera que Wert "ha tirat benzina al foc i ha de saber que la seva responsabilitat en aquest terreny és enorme" i apunta que "no entenc que no hagi demanat perdó. No entenc que no hagi dit que ha comès un error, que s'ha informat, massa tard, però ho ha fet, i que el que va dir va ser una equivocació de la qual es penedeix".

Finalment, la periodista reitera que "no sóc" independentista "ni desitjo" la independència de Catalunya. En el cas de celebrar un referèndum a Catalunya, el resultat d'aquestes urnes ens separa de la resta de pobles que formem l'Estat Espanyol, conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Indesinenter, Barcelona, 17/10/2012 - 08:42

És clar que la Sra. Milà no és independentista, com vols que ho sigui? Es quedaria sense el títol de comptessa del Montseny! Però igual a les Espanyes, en agraïment per la seva tasca culturitzadora de tants anys fent televisió de qualitat, la fan condesa de la defecación o marquesa del orín

#9 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 16/10/2012 - 22:01

Mercedes Milà me gusto mucho cuando salio en la PORTADA DE INTERVIU , Nos enseño sus grandes y bonitos pechos que cuerpo tiene esta mujer mas bueno . Gana mucho desnuda con los años sigue estando estupenda y sigue siendo una gran Periorista ESPAÑOLA .

#8 Juanc, Barcelona, 16/10/2012 - 20:54

La Sra Rigau hace dos años dijo que había que catalanizar la escuela. Esto engorda el españolismo.
O todos moros o todos cristianos.
Si los catalanistas no se miran su sombra, la culpa siempre será de los demás.

#7 Tim, Bcn, 16/10/2012 - 13:52

De verdad que no lo entiendo,. Quieren la independencia y cuando les fabrican independentistas se indignan. De locos.

#7.1 ciutadà ppcc, Barcelona, 16/10/2012 - 15:55

Ella no la vol, la independència.

#6 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 16/10/2012 - 13:51

No poden seguir amb El Estat Espanyol Perqué es com un home que no fa més que MALTRACTA la seva pobre Dona Catalunya duran molts anys i cara cop li fa més mal Sense que ningu el pogui parar i impedir LA Unica solucio es trencar el matrimoni cal trencar amb Espanya