Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2016. 21:15h.

'Merlí' fa campanya per Esquerra i la CUP

"Els únics que parlen clar són els d'ERC i els okupes de la CUP"

El darrer capítol de la sèrie de TV3 'Merlí', emès aquest dilluns, ha tornat a tractar el procés sobiranista i ha criticat Convergència, ara PDECAT, enfront del paper que tenen ERC i la CUP amb la independència.

L'escena té lloc a casa de la mare del Merlí, la Carmina, que quan deixa de parlar per telèfon en castellà amb una dona expressa: "Diu que vota Ciudadanos" i afegeix que "un actor no s'ha de significar políticament".

Tot seguit, manifesta que "els independentistes m'inflen el cap" i exclama: "Que facin un referèndum i acabem d'una vegada!". La mare de Merlí també s'atreveix a fer un pronòstic del resultat i diu que "sortirà el no".

Ella defensa que "tot és una qüestió de diners". "Et penses que s'emocionen escoltant els Segadors?", pregunta. "Als de Convergència de tota la vida ja els va bé que no hi hagi independència" i, en aquest sentit, afegeix que "aquí els únics que parlen clar són els d'ERC i els okupes de la CUP".

Finalment, la Carmina dubta que els de Podemos puguin fer "tantes coses, tan barates". També critica que els del PP i el PSOE tenen por "por que surti el 'sí' al referèndum" i els hi recrimina que "els hi falta la valentia dels anglesos".

La mare del Merlí conclou la seva intervenció reivindicant la figura de l'expresident Pasqual Maragall: "Que torni el Maragall. És l'únic polític que m'he estimat".

Un moment de l'escena amb la mare
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 DaniD, Barcelona, 09/11/2016 - 13:57

D'aquí a poc aquests fanàtics secessionistes obligaran als catalans a deixar de pagar impostos a l'Estat espanyol per quedar-s'ho tot. Enlloc d'això, la sorpresa és que una majoria de catalans deixaran de pagar a la Generalitat per acabar amb l'ús fraudulent, manipulador i odiós de diners en m

#9 L'OXIGEN DEL PROCES, Barcelona, 09/11/2016 - 10:12

S'ha d'utilitzar qualsevol escusa o fet
per no deixar mai, de fer bullir l'olla

Tots els dias i a tota hora
Algu, encara no ho te clar?

#8 jau, Mataró, 09/11/2016 - 08:25

Si noi, no se com se'ls hi acudeix això als de TV3. Haurien d'estar passant tot el dia "Raza" i "A Mi La Legión". Els lectors habituals de e-noticies estarien encantats.

#7 Nosper, Barcelona, 09/11/2016 - 06:36

La CUP muy antistema pero bien que cobran y bien que ocupan: la cosa cambia si les ocuparán sus propiedades. ERC hablará muy claro pero hay que gobernar y tener objetivos realistas no hipótesis para que fanáticos estén abducidos por el prucés.

#6 Nosper, Barcelona, 09/11/2016 - 06:35

dos anteriores con el apoyo otrora de nacionalistas. Respecto a los actores, que tomen nota si se significan o no: decid lo que queráis pero hay que ver que subvenciones les da todo el que manda y eso no está bien.