Comunicació · 6 de Setembre de 2009. 13:06h.

"M'han sondejat de Catalunya Ràdio"

Basté admet que ha tingut contactes, però mai "una oferta seriosa"

El periodista Jordi Basté, que presenta El món a Rac-1 (6.00 a 12.00h), afirma en una entrevista amb e-notícies als estudis de l'emissora que l'objectiu d'aquesta temporada és "intentar aguantar" després d'assolir el lideratge a la darrera temporada tot i que hi ha "una competència molt forta".

Basté també assegura que "no enyora Catalunya Ràdio" perquè "estic molt bé a Rac-1", però admet que l'han sondejat per tornar tot i que mai amb "una oferta seriosa". El periodista justifica la seva marxa de l'emissora de la Generalitat perquè "la direcció que hi havia, en aquest cas Montserrat Minobis i alguna persona que l'envoltava no la van assessorar bé", però que aquesta "va prendre una decisió legítima". "A Montserrat Minobis no li agradaven excessivament els esports", afegeix.

El periodista destaca, per a la nova temporada "el fitxatge de Quim Monzó", que comparteix amb Toni Clapés, i la voluntat de "potenciar el tema digital" perquè "internet és el futur". "La informació la marca internet", continua. En la seva opinió, "el futur passa per webs i per blocs".

Jordi Basté, a Rac-1
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep ruiz garcia, santa coloma , la de farners, 07/09/2009 - 13:30

No m'extranya que t'hagin cridat, saben que ets un llepa que es el que a ells els hi convè. Recordes l'entrevista amb Carod tot just nomenat conseller l'any 2003 ???

#5 Joan T., Barcelona, 07/09/2009 - 08:16

I si en diguessim ESCOMBRARÍES en comtpes de "basura"? El català correcte....

#4 MERY, Villena, 06/09/2009 - 22:07

Separatas, nacionatas y sociatas, se os ha acabado el mono. A partir de mañana, a las 7.00, os podréis seguir degndo el chute diario de "fedeguicoina", aqui...

http://www.esradio.fm/directo.html

#3 David Oriol, Badalona, 06/09/2009 - 18:40

Ni basura, ni hosties.Aquest paio es el millor comunicador que té la ràdio. El programa pot agradar més o menys però és una bèstia parda . Allà on arriba aixeca l'audiència. La ràdio de nit, els esports, els matins..... Un crack.

#2 Joan, Barcelona, 06/09/2009 - 17:59

Sr. Basté, prou de petolàncies, vostè serà líder d'audiència perquè la competència és una basura, però això no és mai sinònim de que vostè doni qualitat. No només no la dóna, sino que no respecte cap principi radiofònic. ...