Rahola i Marhuenda s'enganxen a Telecinco

"Mientes, Paco"

Rahola i Marhuenda durant la discusió

La periodista Pilar Rahola i el director de La Razón, Paco Marhuenda, han protagonitzat una enganxada a Telecinco, durant el programa 'El Gran Debate', presentat per Jordi González.

Marhuenda ha titllat Mas de convers perquè "ha estat espanyolista, catalanista, nacionalista i ara independentista; felicitats". "Però si parlava castellà a casa, si us plau", ha afegit amb indignació.

Rahola ha contestat que "això no és veritat, és una mentida. Mentida, mentida, mai no s'ha parlat castellà a casa seva. Menteixes".

El director de La Razón ha replicat amb to irònic que "sí, amb la seva mare parlava català i amb la seva dona parlava català". La periodista ha insistit que "menteixes" i que "amb la seva mare ha parlat català sempre i amb la seva dona parla català". "Sí, de tota la vida", ha dit Marhuenda.

"Sí senyor, et dol? Menteix, menteix a veure si aconsegueixes alguna cosa", ha seguit Rahola. A partir d'aquest moment tots dos han continuat amb una sèrie de "menteixes", "no, menteixes tu", davant la perplexitat de la resta de tertulians.

Al final Jordi González ha volgut posar pau i ha preguntat si "és tan important l'idioma amb el que Artur Mas parlava amb la seva mare? Si la mare fos alemanya l'hagués renyat en alemany, com és lògic".

Malgrat tot els dos periodistes han seguit acusant-se de mentir i Marhuenda ha acabat dient "que la propera vegada et portaré llibres falangistes de l'empresa del seu pare que vaig comprar als Encants, amb el segell de l'empresa".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#25 angel, cardedeu is not ECSpain, 05/11/2012 - 22:47

A casa meva parlo en castellà (NO ECSPAÑOL) a la meva dona i som independentistes

#24 schumacher, Barcelona, 05/11/2012 - 12:28

El sr. Marhuenda es un egocentrico total, siempre termina sus argumentos con un "y ya esta" como si lo que dice fuera la unica y pura verdad.

#23 Decart, L'Escala, 05/11/2012 - 09:31

Al final no puc deixar de preguntar-me si els debats, Rahola vs Marhuenda no son un xou preparat per guionistes.

#22 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 05/11/2012 - 04:22

Que vol dir tot aixo que la Familia de Artur Mas no tota era ben Catalana he . Ami no me molesta quina llengua fa servir Artur Mas a casa seba Ami en possa de Mala LLET Me Emprenya hi molt son les Retallades Socials que fa i perjudica als Aturats i pobresde Catalunya

#21 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 05/11/2012 - 03:14

Mireu les persones a casa seba i els politics que parlim la llengua que volguin , en Public al menys que sapigan parlar en Català .Cossa no fa ni MESSI NI ESTOPA , Cal més respecta per la nostra LLENGUA Catalana cuan se porta molts anys vivin a Catalunya VUI CINEMA EN CATALÀ