Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2022. 16:45h.

Miquel Calçada diu que va treure "la puntuació més alta" per a Catalunya Ràdio

ERC i PSC van votar a favor de Jordi Borda

Miquel Calçada diu que va treure "la puntuació més alta" per a Catalunya Ràdio

El periodista Miquel Calçada, que va ser candidat de CDC al Senat per Barcelona, ha explicat en un fil de Twitter que la comissió d'experts li va atorgar "la puntuació més alta" de les deu candidatures que es van presentar per a la direcció de Catalunya Ràdio i ha lamentat que "els que coneixent-me hi van votar en contra".

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en efecte, va escollir Jordi Borda com a nou director de l'emissora amb cinc vots favorables -tres vots del PSC i dos d'ERC-, mentre els altres dos membres del Consell, que pertanyen a Junts per Catalunya, van votar a favor de Calçada. A més, la Corpo va afirmar en la nota de premsa que "Sigfrid Gras i Jordi Borda han estat els candidats que han rebut una major valoració".

El periodista, en canvi, afirma que els membres del comitè avaluador independent li van atorgar "la puntuació més alta com a candidat" i reconeix "la consideració del Consell de Govern envers la meva candidatura, especialment els dos membres que hi van votar a favor. Lamento els que coneixent-me hi van votar en contra".

Finalment, felicita Jordi Borda per la seva elecció i li desitja "sort i encerts" així com posa el seu projecte a la disposició del nou director "perquè en faci l’ús que cregui convenient". "L’objectiu de la meva proposta era que Catalunya Ràdio recuperés el lideratge en els pròxims tres anys", conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#16 Tabarnés puro, Barcino , 05/08/2022 - 12:31

Uno que pasó por el catalanitzador de cognoms y ha vivido muy bien de eso sin necesidad de hacer más. Catalunyeee es el país de los milagros.

#15 pep sales, Olot, 05/08/2022 - 11:03

¿es que no tenía suficiente Miguel Calzada con que Pujolone le regalara las emisoras de radio?

#12 Joan, Bcn, 05/08/2022 - 05:08

Al rei de l'endoll li han fotut la corona.

#11 Muchomocho, Vich, 05/08/2022 - 00:10

Mikimoto, san Joderse cae en martes. Y en miércoles, y en jueves...

#10 Lluch, Barcelona, 04/08/2022 - 21:56

Mikimoto, más conocido como el nen minat de la generalitat, como se nota que convergencia ya no tiene el poder que tenía, un tipo que ni se sacó el bachiller, que tiempos aquellos en los que pujol y mas te regalaban emisoras de radio y televisión por tus enchufes en convergencia.